in

DigiTip: Royole RoWrite Smart Writing Pad

Dit digitale notitieblok combineert de traditionele pen-en-papier schrijfervaring met de voordelen van digitaal opslaan, optimaliseren en delen.

Royole Corporation, een toonaangevende innovator en fabrikant van next-generation Human-Machine Interface-technologie en producten als geavanceerde flexibele displays, flexibele sensoren en slimme apparaten, kondigt de beschikbaarheid van de RoWrite Smart Writing Pad in Nederland aan. RoWrite, gebaseerd op de unieke en gepatenteerde flexibele elektronische technologieën van het bedrijf, is ontworpen om alle handgeschreven teksten, notities of schetsen digitaal op te slaan en eenvoudiger te delen.

“Gebruikers kunnen het digitale bestand direct naar hun telefoon of tablet sturen, of het opslaan op RoWrite en het op een later moment versturen.”

“Met de RoWrite Smart Writing Pad is het mogelijk om notities of schetsen te maken op standaard papier met traditionele penvullingen, deze in real-time op te slaan, eventueel te optimaliseren die en direct of later met collega’s of klanten te delen.” zegt Dr. Bill Liu, oprichter en CEO van Royole. “Gebruikers kunnen het digitale bestand direct naar hun telefoon of tablet sturen, of het opslaan op RoWrite en het op een later moment versturen.”

Digitaal Notitieblok

RoWrite is een digitaal Notitieblok. Handgeschreven notities of schetsen kunnen direct worden gereproduceerd op smartphones of tablets, waar ze digitaal kunnen worden opgeslagen in de app. Dit gebeurt allemaal in realtime en het apparaat werkt ook zonder smartphone of tablet. De content wordt dan direct in de RoWrite zelf opgeslagen en kan later worden gesynchroniseerd met een slim apparaat, om het eenvoudig te delen via social media, met collega’s en vrienden, of in de cloud. Dankzij de combinatie van de drukgevoelige pen met Royole’s eigen flexibele sensor in het pad, zal RoWrite je meest subtiele pennenstreken vastleggen. En bij het kiezen van de potloodfunctie in de app, biedt het apparaat zelfs 2048 drukniveaus. Je schrijft of schetst op dezelfde manier, met de meegeleverde pen, maar met een nog hoger gevoeligheidsniveau.

Je hebt ook de mogelijkheid om een foto of bestand op je telefoon te selecteren en van een annotatie in de app te voorzien. Dus als je bijvoorbeeld een ondertekend exemplaar van een document wilt terugsturen, open je het in de app, teken je het met de tools van de app en kun je het terugsturen naar de andere partij, ondertekend en zonder dat je een printer nodig hebt.

RoWrite App

Om de digitale kopieën te bewerken of verbeteren, kan RoWrite worden gekoppeld aan de bijbehorende RoWrite App. Kies uit verschillende schrijfmaterialen, verander de dikte van de pennenstreek, of voeg tot 20 verschillende kleuren toe. U kunt zelfs een video maken van uw creatie, die u kunt delen met uw collega’s, familie of vrienden. Deze video geeft de exacte sequentie van uw pennenstreken weer, dus als u bijvoorbeeld een customer journey, een wiskundige berekening of een grafiek wilt delen, dan laat de video op een duidelijke manier zien hoe u tot het eindresultaat kwam.

Het apparaat kan handgeschreven aantekeningen in getypte tekst omzetten, voor het snel delen van vergaderaantekeningen met collega’s en is compatibel met standaardvullingen voor de pen en regulier papier.

“RoWrite biedt de prettige gevoelservaring van een gewone pen op papier, vergeleken met de ervaring van het direct op een tablet schrijven.”

RoWrite biedt de prettige gevoelservaring van een gewone pen op papier, vergeleken met de ervaring van het direct op een tablet schrijven. RoWrite is een stijlvol ontworpen en veelzijdig product dat maar liefst in twee categorieën prijzen heeft gewonnen tijdens de 11e International Design Awards (IDA): goud in de categorie “Kantoor- schrijfwaren” en brons in de categorie “Onderwijs/leermiddelen”. Of u nu aantekeningen maakt in een zakelijke setting of in een onderwijsomgeving, of u realtime designs voor klanten maakt of een creatief kunstwerk, met RoWrite kunt u deze handgeschreven documenten eenvoudig vastleggen, eventueel omzetten naar tekst en direct delen. Andere toepassingen van RoWrite zijn onder meer:

Medewerkers die aantekeningen willen bewaren en delen met collega’s of leidinggevendenStudenten kunnen notities of huiswerk eenvoudig vastleggen; vooral nuttig voor het bewaren en delen van illustraties, tekeningen, berekeningen en formulesArchitecten en ontwerpers kunnen snel ideeën schetsen en deze direct naar klanten of leidinggevenden sturen voor realtime feedback Commerciële en grafische ontwerpers kunnen weergaves naar klanten of leidinggevenden sturen voor commentaar en goedkeuringIT- of applicatie-developers kunnen hun customer journey uittekenen en collega’s de weg naar het eindresultaat tonenTechnici kunnen hun ideeën schetsen en die dan direct met klanten of teamleden delenWetenschappelijke, technologische en wiskundige formules, diagrammen, integralen, chemische verbindingen, etc. die moeilijk zijn in te voeren met een toetsenbord, zijn makkelijker op te schrijven met de hand. Vrijwel iedereen die creatieve concepten wil delen, die verder gaan dan alleen tekst.

Royole Flexibele Sensortechnologie

Royole’s flexibele sensortechnologie is gebaseerd op de next-generation AMOLED flexibele displays van het bedrijf. De flexibele sensoren bieden vele voordelen vergeleken met traditionele sensoren, inclusief betere prestaties, kortere productiecycli en lagere kosten. Royole’s flexibele sensortechnologie kan op maat worden aangepast voor innovatieve flexibele sensorapplicaties en voor conventionele touch panels. Dankzij de stabiliteit en de betrouwbaarheid, kunnen deze Royole-sensoren direct worden geïntegreerd met flexibele displays.

Royole heeft ruim 2000 patenten voor materiaal, processen en ontwerpen op het gebied van flexibele elektronicatoepassingen met zijn innovatieve Flexible+ platform. Het bedrijf biedt klanten uiteenlopende producten en oplossingen, snelle doorlooptijden en grootschalige productiemogelijkheden.

Belangrijkste functionaliteiten

  1. Digitaal notitieblok – Leg uw notities, ideeën of schetsen vast op het digitale notitieblok en deel ze direct met collega’s, vrienden of klanten via de app.
  2. Conversie van handgeschreven notities naar tekstbestanden – Herkent uw handschrift en zet uw handgeschreven notities om in tekstdocumenten, zodat u ze snel kunt delen met collega’s of vrienden.
  3. Compatibel met standaard papier en standaard penvullingen – U heeft geen speciaal papier of dure penvullingen nodig.
  4. Sla uw notities en ideeën digitaal op – Eén druk op de knop om uw pagina’s naadloos te delen met de intuïtieve app op uw smartphone of tablet (iOS en Android 5.0 of hoger). De pagina’s kunnen worden aangepast op RoWrite tot u besluit ze te sluiten, zelfs na periodes van inactiviteit.
  5. Bewerk & voeg kleur en stijl toe in de app – Gebruik de app om te bewerken en te verbeteren en markeer uw notities met kleur of retoucheer uw schetsen. U kunt kiezen uit verschillende schrijfinstrumenten, de lijndikte aanpassen en 20 verschillende kleuren gebruiken.
  6. Deel uw pagina’s direct vanuit de app – Deel uw notities en ideeën direct vanuit de app via WhatsApp, email, de cloud of social media.
  7. Exporteer als video – Laat de sequentie van uw pennenstreken zien en toon hoe u tot uw conclusie kwam met de coole videofunctionaliteit (MP4).

Prijs en beschikbaarheid

De Royole RoWrite wordt geleverd met een pen en een leren hoes voor extra bescherming en is beschikbaar via onder andere Coolblue, Paradigit en Azerty voor een adviesprijs van 129,99 euro.

Royole op IFA 2018

Royole Corporation zal dit jaar op IFA staan. Bekijk het volledige productportfolio en kom alles te weten over Royole’s gepatenteerde Flexible Electronics Technologies. Bezoek Royole in hal 3.2a, stand 129.

Overige International Design Awards (IDA) voor Royole

Royole-producten hebben dit jaar vijf prijzen gewonnen tijdens de 11e IDA-ontwerpwedstrijd. Naast RoWrite die twee keer in de prijzen viel, won de Smart Desk-lamp van Royole ook goud in de categorie “Verlichting – bureaulampen”. In de categorie “Huisinterieurproducten – knoppen” en “Temperatuur beheersystemen” won Royole 2 keer: goud met de Home Light Switch en brons met de Transparent Smart Remote Control.

Elk product bevat de gepatenteerde Flexible Electronics Technologies van Royole en dit is het tweede jaar op rij dat Royole door IDA is erkend. Vorig jaar werd het Moon 3D Mobile Theatre met goud bekroond in de categorie “Media en Home-elektronica”.

De IDA-competitie ontving dit jaar meer dan 3.100 inzendingen, ingediend door bedrijven en ontwerpers uit 95 landen. Inzendingen werden ingediend in vijf ontwerpcategorieën: architectuur, interieur, grafisch, product en mode.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Logic Supply biedt nu een fanless NUC aan met de 8ste generatie Intel Core i7 CPU’s (Kaby Lake)

GfK: NL interesse voor Smart Home neemt af, ondanks stijgende bekendheid