in

Nieuwste fanless pc van Logic Supply is ontwikkeld voor flexibiliteit in industriële toepassingen

De ML350 biedt een compacte fanless behuizing met een moederbord dat volledig van de grond af is ontworpen om een groot aantal configuraties mogelijk te maken. Deze bestaan onder andere uit mPCIe en mSATA uitbreidingssloten, Dual LAN connectiviteit en geavanceerde Consumer Electronics Control (CEC) opties.

Met de veranderende behoeften van hedendaagse industriële computergebruikers in het achterhoofd, introduceert Logic Supply (www.logicsupply.com/nl-nl/) de ML350.Dit flexibele systeem met Intel® Apollo Lake processoren is van de grond af ontworpen voor een groot aantal industriële toepassingen. Van digital signage en machine automatisering tot aan industriële IoT en edge computing: de ML350 is er klaar voor.

“Wij geloven dat computers ontworpen moeten zijn voor de gebruikers,” aldus Murat Erdogan, Director of Product Management bij Logic Supply. “Dit principe drijft ons om te blijven zoeken naar nieuwe hardware oplossingen: systemen die van het bord tot aan de behuizing op maat gemaakt worden om de innovaties van onze klanten mogelijk te maken. De ML350 was de perfecte kans om naast de behuizing, ook het moederbord zelf te ontwikkelen. Dit resulteert in een systeem dat de flexibiliteit en mogelijkheden biedt voor een groot aantal embedded of industriële IoT toepassingen.”

“Door het moederbord van de ML350 zelf te ontwerpen, kregen we de kans om een aantal veelgevraagde functies toe te voegen”

De ML350 biedt een ideaal evenwicht tussen grootte, prestaties en optimale configuratiemogelijkheden. Betrouwbare en snelle solid state opslag, Wi-Fi-, Bluetooth- of 4G-connectiviteit, twee Gb LAN-poorten, twee DisplayPort-aansluitingen en extra uitbreidingsmogelijkheden via CAN-bus maken de ML350 tot één van de meest flexibele en compacte fanless computers op de markt. Het chassis is slechts 196 mm breed, 121 mm diep en 36 mm hoog, waardoor het net zo groot is als een gemiddeld boek.

“Door het moederbord van de ML350 zelf te ontwerpen, kregen we de kans om een aantal veelgevraagde functies toe te voegen” vertelt Erdogan. “De mSATA-poort en twee mPCIe-aansluitingen geven gebruikers alle vrijheid om de pc naar wens uit te breiden met bijvoorbeeld specifieke 4G- en Wi-Fi-modules. Ook wilden we functionaliteit toevoegen die past bij specifieke toepassingen waarvoor de ML350 ingezet kan worden, zoals CEC voor digital signage.”

Consumer Electronics Control (CEC) zorgt ervoor dat verbonden apparaten informatie met elkaar kunnen uitwisselen en maakt het mogelijk om meerdere apparaten met één interface te bedienen. In de praktijk betekent dit, dat de gebruiker met de optionele multi-screen CEC functie de aangesloten beeldschermen kan in- of uitschakelen via de pc. Dit versimpelt stroombeheer in bijvoorbeeld industriële digital signage toepassingen als restauranten, digitale reclamezuilen of het openbaar vervoer.

De ML350 is vanaf nu beschikbaar in twee varianten. Bekijk voor meer informatie over de specificaties, prijzen of om het systeem online te configureren www.logicsupply.com/nl-nl/ml350, of neem contact op met een Logic Supply Solution Specialist via (+31) 085-2733760 in Nederland en België.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Philips TV komt dit jaar met nóg meer Smart tv-opties

Razer introduceert professionele streaming-microfoon