in

Logic Supply werkt samen met Amazon Web Services om AWS Greengrass met Machine Learning Inference aan te bieden op IoT Edge pc’s

Logic Supply start, in samenwerking met Amazon Web Services, met het aanbieden van een voorgeïnstalleerd AWS Greengrass met ML Inference op zijn ‘AWS Greengrass Compatible’ hardware platformen. Het doel: om IoT development eenvoudiger, sneller en efficiënter te maken.

AWS GREENGRASS: BRENG DE CLOUD NAAR DE EDGE

In een groot aantal toepassingen moeten IoT-devices snel reageren op lokale gebeurtenissen, hebben ze te maken met intermitterende verbindingen en moeten ze de kosten van het versturen van data naar de cloud minimaliseren. AWS Greengrass, onderdeel van AWS IoT, biedt gebruikers de benodigde lokale rekenkracht, berichtenservice en data caching voor verbonden IoT-devices. Met AWS Greengrass kunnen deze verbonden devices AWS Lambda functies uitvoeren, apparaatdata synchroniseren en veilig communiceren met andere apparaten – ook als er geen internetverbinding is.

“We vinden het fantastisch om samen te werken met AWS en ontwikkelaars de gereedschappen te geven om de volgende generatie IoT-oplossingen neer te zetten,”

Met AWS Greengrass ML Inference kunnen devices lokaal Machine Learning taken uitvoeren, zodat de ontwikkelaars ML modellen, die zijn opgebouwd in de cloud, aan de Edge kunnen gebruiken.

“Vanaf het begin wisten we dat het bouwen van een groot Amazon technology partner ecosysteem de sleutel is tot onze missie ‘to empower builders’,” zegt Dirk Didascalou, Vice President, IoT bij Amazon Web Services. “We zijn enthousiast dat Logic Supply een van onze eerste hardwarepartners is die de ML Inference van AWS Greengrass aan de IoT community gaat aanbieden. De toepassing van Edge computing heeft een ongelooflijk potentieel binnen het IoT-landschap.”

VOORGEÏNSTALLEERDE GREENGRASS COMPATIBLE HARDWARE VAN LOGIC SUPPLY

Logic Supply is een wereldwijd industrieel pc-bedrijf dat gefocust is op het ontwikkelen van zeer configureerbare, klein formaat oplossingen voor de IoT edge. Ze bieden meer dan 80 hardwareplatformen; van zuinige edge nodes tot krachtige Machine Learning- en AI-systemen. Allemaal direct aan de klant geleverd en te configureren via de website (www.logicsupply.com/nl-nl/).

“We vinden het fantastisch om samen te werken met AWS en ontwikkelaars de gereedschappen te geven om de volgende generatie IoT-oplossingen neer te zetten,” zegt Murat Erdogan, Vice President of Products bij Logic Supply. “Als AWS Advanced Partner wilden we de volgende stap zetten in het zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk maken van op AWS gebaseerde IoT-oplossingen.”

Vanuit het Technology Partner programma heeft AWS de Logic Supply systemen getest en hen als ‘AWS Greengrass Compatible’ aangemerkt. Logic Supply biedt zijn klanten de mogelijkheid om AWS Greengrass met ML Inference als een voorgeïnstalleerde software image te selecteren op alle geteste systemen. Bij het configureren van de systemen online, kunnen gebruikers AWS Greengrass kiezen uit de softwareopties, waarna prototype of dev kit systemen binnen enkele dagen worden geleverd.

Onder de beschikbare hardwareopties valt de recent gelanceerde CL200 Edge pc, evenals de MC850 computer die een PCI-e grafische kaart en andere acceleratoren voor Machine Learning en AI aan de edge ondersteunt.

Voor meer informatie kijk je op www.logicsupply.com/nl-nl/explore/aws-greengrass/ of bel je Logic Supply voor een consult met een van onze Hardware Specialisten op +31 (0)88 5200 700.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Canal Digitaal laat klanten een maand gratis kennismaken met televisie

De Philips Momentum Monitor: een perfecte bondgenoot voor je gameconsole