in

Logic Supply lanceert ‘Be an Extrovert’ wedstrijd

Winnende projecten ontvangen gratis prototype hardware uitgerust met Extrovert 4G technologie. Logic Supply is op zoek naar innovatievelingen die een 4G-upgrade kunnen gebruiken voor de ontwikkeling van hun next-gen apparatuur.

 

Ze geven zelfs computer hardware weg aan de beste inzendingen! Het bedrijf zal gratis Logic Supply industriële computers uitgerust met Extrovert 4G weggeven aan de vijf interessantste projectvoorstellen die aangemeld zijn voor hun “Be an Extrovert” wedstrijd. De wedstrijd begint vandaag.

“Effectieve draadloze verbindingen zijn een essentieel onderdeel van de hedendaagse, groeiende IoT markt,” aldus Logic Supply’s Senior Product Manager Murat Erdogan. “We hebben onze Extrovert 4G modems ontworpen om deze connectiviteit voor hardware gebruikers mogelijk te maken op een eenvoudige en kostenefficiënte manier. We zijn ontzettend benieuwd wat gebruikers met onze 4G hardware kunnen maken.”

Om een op maat gemaakte industriële computer met een waarde tot €2.000,- te winnen, kunnen deelnemers hun project pitchen op www.logicsupply.com/be-an-extrovert. Logic Supply zal de deelnemers beoordelen op de volgende criteria:
• Kwaliteit en compleetheid van de pitch
• Het gebruik van de Extrovert 4G technologie
• Potentiële impact op de industrie, markt of samenleving in het geheel
• Er zal extra aandacht besteed worden aan projecten in IoT, digital signage, fysieke- of informatiebeveiliging, automatisering, industrie en communicatie.

De winnaars zullen samen met een Logic Supply hardware specialist een systeem uit het enorme productaanbod selecteren en configureren zodat deze het beste bij het project past. Winnende projecten worden gepubliceerd op de Logic Supply’s website, blog (de I/O Hub) en social media.

De Extrovert modem productlijn helpt bij de innovatie van de IoT-markt en versimpelt het complexe 4G certificeringsproces. Hierdoor kunnen industriële computers van Logic Supply snel, veilig en kosteneffectief aangesloten worden op het 4G netwerk. Extrovert technologie vervangt de fraudegevoelige en kwetsbare dongels en externe apparatuur en biedt een voor-gecertificeerde (GCF en PTCRB) oplossing voor zowel Europa als de VS. Hierdoor besparen gebruikers tot aan €50.000,- en maanden aan ontwikkeltijd, benodigd voor het individueel certificeren van een 4G apparaat.

Meer informatie over de “Be an Extrovert” wedstrijd of om project pitches in te dienen is te vinden op www.logicsupply.com/be-an-extrovert. Kijk voor meer informatie over de Extrovert 4G technologie op www.logicsupply.com/explore/extrovert-4g.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Transcend introduceert Industrial-Grade SSD430 Solid-State Drive

Helemaal up-to-date na de ICTVakdag