in

Helemaal up-to-date na de ICTVakdag

Maandag 8 mei organiseerde ICTWaarborg voor de negende keer de ICTVakdag, in de Jaarbeurs in Utrecht – Ondernemers en beslissers op het gebied van ICT kwamen hier om te netwerken, interessante seminars te volgen en kennis te maken met de nieuwste innovaties binnen hun vakgebied.

Vanwege het thema van de ICTVakdag werden bezoekers bij binnenkomst ‘culinair’ welkom geheten bij het adviescentrum van ICTWaarborg.

Zij konden daar terecht voor allerlei vragen met betrekking tot hun bedrijfsvoering. Op de andere stands werden de nieuwste ontwikkelingen getoond en kregen de bezoekers uitgebreide informatie.

In vier verschillende zalen werden seminars gegeven door onder andere HP, Dropbox, Oracle, Nederlands Cyber Collectief en ICTRecht. Nieuw dit jaar was dat de seminars werden gehouden met behulp van Sennheiser’s Silent Seminar headsets, waardoor ze extra duidelijk te horen waren.

Het sfeerthema van de vakdag was dit jaar ‘Culinair’. Een culinaire tour nam de bezoekers mee voor een rondleiding over de beurs. Partner dean one organiseerde de borrel die de succesvolle dag afsloot.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Logic Supply lanceert ‘Be an Extrovert’ wedstrijd

ALSO Nederland biedt Microsoft SPLA aan via ALSO Cloud Marketplace