in

ICTWaarborg introduceert de ICTVakdag App

Brancheorganisatie ICTWaarborg organiseert op 8 mei de vakbeurs voor de ICT-branche, ICTVakdag – Nieuw dit jaar is de ICTVakdag App die speciaal voor het eendaagse evenement is ontwikkeld.

De app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store onder de naam ‘ICTVakdag’. 

Met de ICTVakdag Appkunnen bezoekers van de vakbeurs voor de ICT-branche vooraf bekijken welke partijen tijdens het evenement aanwezig zijn en zich vooraf inschrijven voor de interessante kennissessies. Ook kan de plattegrond in de app eenvoudig worden gebruikt om de weg op de beursvloer te vinden.

In de ICTVakdag App staat een lijst met standhouders, een overzicht van de kennissessies en een aanmeldbutton, waarmee geïnteresseerden zich voor de beurs en de spreeksessies kunnen inschrijven. Tevens wordt er nieuws over de vakbeurs getoond en vindt men de plattegrond van de beursvloer.

De app is gratis te downloaden vanuit de Google Play Store en de App Store.

Over ICTVakdag
ICTVakdagis de vakbeurs voor de Nederlandse ICT-branche, georganiseerd door brancheorganisatie ICTWaarborg. Het evenement vindt plaats op maandag 8 mei van 11:00 – 17:00 uur en wordt daarna afgesloten met een officiële netwerkborrel van partner dean one. De beurs is gratis toegankelijk voor bezoekers. Het sfeerthema van de beurs dit jaar is ‘Culinair’, wat betekent dat bezoekers een dag vol culinair netwerken kunnen verwachten. Via de standhouders en de vele kennissessies worden zij in één dag op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste kansen in de ICT-branche. Aanmelden voor ICTVakdag kan hier.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Teufel sluit brandstore in Amsterdamse Van Baerlestraat

Samenwerking Citrix en Samsung: desktopervaring op de Samsung Galaxy S8 met Samsung DeX