in

Transcend introduceert Industrial-Grade SSD430 Solid-State Drive

Transcend Information kondigt de komst aan van haar SSD430, een Industrial-Grade solid state drive.

De SSD430 levert indrukwekkende overdrachtsnelheden van respectievelijk 560MB/s lezen en 490MB/s schrijven en is compatibel met de SATA III 6GB/s.

Naast de indrukwekkende overdrachtsnelheden heeft Transcend’s SSD430 een uitstekende betrouwbaarheid. De SSD beschikt over de Low-Density Parity Check(LDPC), Error Correction Code(ECC) en geavanceerde beschermingstechnologieën. Een uitstekende keuze voor de industriële markt.

3D NAND MLC chips van hoge kwaliteit die zich vertalen in efficiëntie
De Industrial-Grade SSD430 beschikt over 3D MLC NAND flash chips. Deze 3D engineering verhoogt de snelheid tot respectievelijk 560MB/s lezen en 490MB/s schrijven. Kenmerken van 3D NAND zijn het lage stroomverbruik en zijn hoge betrouwbaarheid. Transcend’s SSD430 is ontwikkeld voor een langdurige en stabiele werking voor diverse soorten data en applicaties. De SSD is geschikt voor industriële pc’s, geautomatiseerde machines en ventilatorloze industriële systemen.

Verbeterde ECC zorgt voor betrouwbaarheid
De SSD430 is uitgerust met een DDR3 DRAM cache en een SLC cache om de lees- en schrijfsnelheden te verbeteren. De SSD430 is ook uitgerust met geavanceerde LDPC ECC om gegevens te beveiligen. Daarnaast beschikt de drive over Device Sleep mode, Power Shield, Intelligent Block Management en Global Wear Leveling, die allemaal zijn ontworpen om het uithoudingsvermogen en de betrouwbaarheid van de SSD te verbeteren.

SSD Scope Pro
Transcend’s exclusieve SSD Scope software, een geavanceerde diagnostische tool voor onderhoud en monitoring, zorgt ervoor dat de SSD snel, schoon en error-free blijft. SSD Scope is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met Transcend SSDs, en maakt gebruik van de nieuwste technologische snufjes om de conditie van een SSD te bepalen, en de prestaties te blijven waarborgen op een gebruiksvriendelijke manier. SSD Scope bevat onder andere de volgende functies: algemene schijf informatie, S.M.A.R.T. monitoring technologie, diagnostische scans, secure erase, firmware updater, system cloning, en TRIM.

Garantie
Transcend’s SSD430 Solid State Drive is beschikbaar met de capaciteiten: 120GB en 240GB. De SSD430 draagt Transcend’s gerenommeerde drie jaar beperkte garantie.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

ASUS introduceert modbare en makkelijk up te graden ASUS ROG GD30-desktop

Logic Supply lanceert ‘Be an Extrovert’ wedstrijd