in

ASUS introduceert modbare en makkelijk up te graden ASUS ROG GD30-desktop

ASUS brengt vandaag de ASUS ROG GD30 uit: een volledig aanpasbare en makkelijk up te graden desktop PC – Standaard is de desktop al voorzien van krachtige hardware, waarmee de nieuwste games met gemak gespeeld kunnen worden.

Jouw stijl
De GD30 is voorzien van een futuristische look in het wit en zwart, en kan naar eigen smaak aangepast worden. De voorkant van de GD30 is voorzien van afneembare witte elementen, waardoor er tot 6 verschillende mogelijke looks mogelijk zijn. Het customizen gaat echter nog een stapje verder, zo kunnen de rgb-leds die het interieur doen oplichten zelf ingesteld worden op een van de miljoenen beschikbare kleuren.

Standaard is de GD30 al voorzien van krachtige hardware, maar niets vernieuwt sneller dan de wereld van hardware. De GD30 is dan ook zo opgebouwd dat er eenvoudig nieuwe of extra hardware toegevoegd kan worden, waaronder de cpu, videokaart, extra geheugen of opslaggeheugen zoals een m2 pci-e SSD. Ten slotte is de GD30 voorzien van een handigheidje, om een koptelefoon eenvoudig en veilig op te bergen.

Hardware
De ROG GD30-deskop is verkrijgbaar in drie verschillende configuraties, maar voor alle drie geldt dat de nieuwste games met gemak gespeeld kunnen worden. Ook is elke configuratie voorzien van minimaal een 128GB SSD of groter, het stukje hardware dat tegenwoordig niet meer mag ontbreken in een snelle game-PC.

Maar er valt ook wat te kiezen, tussen onder meer een Intel Core i5 7300HQ of een i7 7700HQ. Elk model is voorzien van 16GB werkgeheugen, dat dus eenvoudig uit te breiden is. De videokaarten komen uit de stal van Nvidia en er is keuze uit een GTX 1060 of GTX 1070.

Ten slotte is de GD30 voorzien van de nieuwste gemakken, zoals de omkeerbare USB C-standaard. De USB-C poort maakt het mogelijk om data over te zetten met een snelheid van 5Gbps, maar kan ook dienst doen als snellader. Ook WiFi AC en bluetooth ontbreken niet.

Beschikbaarheid
De ASUS ROG GD30 is nu verkrijgbaar in drie verschillende configuraties, met een vanafprijs van €1.299.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Zelf een home entertainment center bouwen met de MeLe V9 TV Box

Transcend introduceert Industrial-Grade SSD430 Solid-State Drive