in

De Philips Momentum Monitor: een perfecte bondgenoot voor je gameconsole

Een echt meeslepende game-ervaring is moeilijk te verkrijgen. Consolegamers wenden zich vaak tot hun tv tijdens de zoektocht naar de ultieme game-ervaring. Helaas zijn deze vaak niet geschikt voor console-gaming.

Zelden ontworpen voor dit doel, missen ze de grafische vuurkracht, verwerkingssnelheid en schermresolutie die de nieuwste games vereisen. Is er geen beter alternatief? Dankzij Philips-monitoren is het antwoord ja, dat is er nu.

Beeldkwaliteit, de laagst mogelijke latency, meeslepend entertainment en een gebruiksvriendelijke ervaring zijn enkele van de gaming-verbeteringen die je alleen kunt verkrijgen door een speciale monitor te gebruiken. Deze functies en nog veel meer zijn nu te vinden in de verbluffende nieuwe reeks Philips Momentum-monitors die speciaal zijn ontworpen voor console-gaming.
Voor de meest meeslepende ervaring hoef je niet verder te zoeken dan de 43″ Philips Momentum 436M6VBPAB; de eerste monitor van de Philips Momentum Line. Deze revolutionaire monitor is speciaal ontworpen voor home entertainment voor de console gamers van vandaag.

Dankzij het bekroonde ontwerp en de modernste technologie worden de nadelen van de tv weggenomen door de allerbeste beeldprestaties en de mogelijkheid om snelle en veranderende verversingsfrequenties aan elkaar te koppelen voor een moeiteloos vloeiend spel. Het resultaat: gamers kunnen stoppen met piekeren over technologische storingen en beperkingen, en zich volledig onderdompelen in de game-ervaring. Met een groot aantal speciale functies die gebruikers in staat stellen om los te laten en in het moment te komen, biedt de Philips Momentum 436M6VBPAB consolegamers een duidelijk voordeel ten opzichte van televisiemonitoren.

Realistische graphics

Dankzij de uitstekende beeldkwaliteit onderscheidt de Philips Momentum 436M6VBPAB zich onmiddellijk. Een adembenemende ultraheldere 4K UHD-resolutie (3840 x 2160 pixels) levert bijna chirurgische precisie op zijn royale 43-inch VA-paneel. Ultra Wide-Colour-technologie biedt een visualisatie met een kleurenspectrum dat zorgt voor meer natuurlijke groentinten, levendige rode kleuren en diepere blauwe kleuren. Verder is de monitor verbeterd door de Quantum Dot Technology, een innovatieve halfgeleidertechnologie, die meestal is gereserveerd voor een select aantal high-end tv’s. Maar dat is nog niet alles: de Momentum 436M6VBPAB is ‘s werelds eerste scherm dat wordt bereikt met de nieuwe VESA DisplayHDR 1000-standaard, wat resulteert in levensechtere, levendigere beelden met superieure helderheid, diepte en nuance. Met de nieuwste consoles die 4K-resolutie produceren en HDR (High Dynamic Range) in geselecteerde games, is de Momentum 436M6VBRAB de bondgenoot die gamers nodig hebben.

Ononderbroken actie

Ondanks zijn verbluffende uiterlijk is de Momentum 436M6VBRAB niet helemaal hetzelfde. Een echte console voor gaming, die is uitgerust met een schat aan functies om gamers de beste ervaring te geven. Adaptive Sync, een krachtige videokaartsynchronisatietechnologie, vergelijkt de framesnelheid van de gerenderde beelden met de vernieuwingsfrequentie van het scherm om scheuren en stotteren te voorkomen door niet-overeenkomende frames te elimineren, terwijl een lage input-lag de tijd van het apparaat tot weergave vermindert visuele feedback en voldoen aan motiongaming. Ook zorgt de exclusieve pixeloverdrive-technologie SmartResponse van de Philips monitor voor ghosting-vrije, scherpe beelden in snelle games en films met de laagst mogelijke latency.

Overtuigend entertainment

De Momentum 436M6VBPAB is ook perfect voor andere vormen van casual entertainment zoals het kijken van films of televisie, die niet alleen profiteren van de kleurprestaties en responsiviteit van de monitor, maar ook van een extra technologie die de kijkervaring uniek meeslepend maakt: Ambiglow-verlichting. Bijzonder geschikt voor films, sport en gamen. Ambiglow straalt een halo van warm licht uit dat het scherm vergroot en het entertainment intensiveert. Een interne processor analyseert beeldinhoud en past de kleur en helderheid van het licht voortdurend aan het beeld aan. De Momentum 436M6 levert ook uitzonderlijke audio dankzij twee ingebouwde hoogwaardige 7W stereoluidsprekers met DTS Sound™.

Gebruiksvriendelijke functionaliteit

De ontwerpers van de Momentum 436M6VBPAB hebben ervoor gezorgd dat het zowel visueel geavanceerd als praktisch en gebruikersvriendelijk mogelijk is gemaakt. Mede daardoor bevat het USB-C-ondersteuning, DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort en HDMI 2.0 videosignaalingangen voor verhoogde connectiviteit, MultiView met twee bronnen voor verbeterde multi-tasking en een ingebouwde USB 3.0-hub voor uitgebreide veelzijdigheid. De Momentum 436M6VBPAB wordt zelfs geleverd met een Philips EasyLink-afstandsbediening, waarmee gebruikers eenvoudig meerdere aangesloten apparaten kunnen bedienen.

Deze belangrijke functies markeren het verschil met tv’s, dus nog lang geen oplossing voor de meest uiteenlopende behoeften van veeleisende consolegamers.
De Momentum 436M6VBPAB is gemaakt van eersteklas materialen en uitgerust met alle functies die nodig zijn om console-gaming en entertainment tot een waar genoegen voor iedereen te maken. Het is een uitnodiging om in het moment te komen.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Logic Supply werkt samen met Amazon Web Services om AWS Greengrass met Machine Learning Inference aan te bieden op IoT Edge pc’s

NewStar Catalogus 2018-2019 – nu beschikbaar!