in

DigiTest: Philips Evnia Gaming Monitor Full HD review

Waarom willen gamers altijd het maximale qua PC & monitor specificaties? Het is eigenlijk niet te betalen om ‘bij te blijven’ met de gaming trends en veel games draaien gewoon veel soepeler als je de resolutie bijvoorbeeld iets terug schroeft.

De Evnia Gaming Monitor 25M2N3200W/01 is een betaalbare toevoeging aan de wereld van gamingmonitoren. Deze monitor biedt voor een mooi prijsje toch een meeslepende en zeker ‘responsieve’ spelervaring. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen die ons opvielen bij de Evnia Gaming Monitor:

Ultrasnelle vernieuwingsfrequentie en respons

Boem! Dit is wat we bedoelen… Met een vernieuwingsfrequentie van 240 Hz en een responstijd van slechts 0,5 ms levert de Evnia Gaming Monitor fraaie prestaties. Dit resulteert in supervloeiende beelden en scherpe details, zelfs tijdens de meest intense gaming-sessies.

Minimale vertraging

De monitor minimaliseert de vertraging tussen apparaten en het scherm, wat cruciaal is voor het behalen van topprestaties in snelle en competitieve games. Deze eigenschap zorgt ervoor dat elke beweging direct wordt weergegeven, waardoor je een voorsprong krijgt op je tegenstanders (als je geen boomer bent en een beetje kan gamen uiteraard hahaha).

Fraaie beeldkwaliteit

Dankzij de VA-technologie biedt de Evnia Gaming Monitor fantastische beelden met een brede kijkhoek. Of je nu in het midden zit of vanuit een hoek speelt, je kunt rekenen op consistente en levendige kleuren. Met een 16:9 Full HD-scherm levert deze monitor scherpe beelden die elke nuance van je games tot leven brengen.

Technische Excellentie

De Evnia Gaming Monitor biedt een uitgebreid scala aan technische specificaties, waaronder een effectief weergavegebied van 543,744 (H) x 302,62 (V) en een maximale resolutie van 1920 x 1080 bij 240 Hz. Met functies zoals SmartContrast en LowBlue-modus wordt ook gezorgd voor optimale visuele prestaties en oogcomfort.

Conclusie

Met zijn ultrasnelle vernieuwingsfrequentie, minimale vertraging en verbluffende beeldkwaliteit biedt deze monitor alles wat een gamer (met kleine beurs) nodig heeft. De Evnia Gaming Monitor is ook eenvoudig aan te sluiten op een laptop uiteraard.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

AGON by AOC introduceert de CQ27G2S/BK; een 27-inch QHD-gaming-monitor met een kromming van 1500R

Kamera Express bekroond tot Retailer of the Year voor beste winkelketen