in

Kamera Express bekroond tot Retailer of the Year voor beste winkelketen

Kamera Express is verkozen tot de beste winkelketen in de categorie ‘Elektronica Speciaalzaken’ van Retailer of the Year. Dit is op donderdag 21 september bekend gemaakt.

“We zijn enorm trots en dankbaar dat we deze prijs hebben gewonnen”, reageert Ben Cornelisse, CEO van Kamera Express. De prijs ‘ABN AMRO Beste Winkelketen Elektronica Speciaalzaken van Nederland’ werd op donderdag 21 september 2023 uitgereikt. “Dit is een fantastisch compliment die laat zien dat onze winkels gewaardeerd worden door onze klanten”, reageert Cornelisse. “We voelen ons vereerd dat we deze prijs aan onze prijzenkast mogen toevoegen!”

Het is het derde jaar op rij dat Kamera Express voor ‘Beste Winkelketen’ genomineerd was en de tweede keer dat ze de prijs in ontvangst mochten nemen. Cornelisse: “We zijn enorm dankbaar dat we dit jaar deze prestigieuze prijs hebben mogen winnen. Dat we verkozen zijn tot beste winkelketen is een prachtige beloning voor onze voortdurende streven naar een optimale klantbeleving. Het is geweldig om te zien dat ons harde werk zijn vruchten afwerpt.”

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTest: Philips Evnia Gaming Monitor Full HD review

KPN wederom uitgeroepen tot beste internetprovider en beste mobiele provider bij Tweakers Awards