in

Haal je reisavonturen dichterbij met Canon’s nieuwe PowerShot SX740 HS met krachtige 40x superzoom

Deze compacte camera met spectaculaire 4K Ultra High Definition-resolutie in zakformaat herdefinieert licht- en comfortabel reizen – Canon Europe introduceert vandaag de PowerShot SX740 HS, op dit moment een van de meest compacte zoomcamera’s voor op reis die met een 40x optische zoom (24-960mm) gebruikers in staat stelt om eenvoudig onderwerpen dichterbij te halen zonder meerdere lenzen mee te hoeven nemen.

Dit model in zakformaat biedt ook 4K Ultra High Definition videomogelijkheden, Wi-Fi1- en Bluetooth®-smartphone-connectiviteit2 en een reeks aan intuïtieve automatische instellingen – perfect voor gezinnen en reizigers die op zoek zijn naar een handige ‘mikken & klikken’-camera.

Deze krachtige, superzoomcamera in zakformaat is uitgerust met een ZoomPlus-technologie die de 40x optische zoom digitaal verhoogt naar 80x. De geweldige combinatie van Canon’s nieuwste DIGIC 8- processor en CMOS-sensor maakt het eenvoudig om op elk moment van de dag – of nacht – scherpe, kleurrijke en high-definition foto’s en video’s van dichtbij of veraf te maken.

Deze compacte camera met spectaculaire 4K Ultra High Definition-resolutie in zakformaat herdefinieert licht- en comfortabel reizen

Met de 4K Ultra High Definition videomogelijkheden en 5-assige Image Stabilizer zijn met de PowerShot SX740 HS vakantieherinneringen van grote afstand tot in de kleinste details vast te leggen – zelfs wanneer je loopt of rijdt. De PowerShot SX740 HS kan met de 4K Ultra High Definition-resolutie ook time-lapse beelden registreren, ideaal voor het vastleggen van een prachtige zonsondergang. Met dezelfde 4K Ultra High Definition zijn ook 4K-videobeelden te exporteren, zodat dierbare momenten als fraaie 8 Megapixel foto’s zijn vast te leggen.

Dankzij de snelle autofocus en dynamische respons van de Canon PowerShot SX740 HS zijn spontane momenten eenvoudig te fotograferen en kunnen vakantiefoto’s met 10 fps continu-opname in al hun pracht worden vastgelegd. Voor de modebewuste reiziger is de PowerShot SX740 HS verkrijgbaar in een slanke zwarte of stijlvolle zilverkleurige body.

Tijdens het reizen ligt de nadruk nog meer op het delen en opslaan van unieke, eenmalige momenten en de nieuwe PowerShot SX740 HS doet dit vlekkeloos. De camera integreert moeiteloos met slimme apparaten en maakt gebruik van de gratis Canon Camera Connect-app voor compatibele iOS- en Android-apparaten3.

Foto’s en video’s zijn automatisch van de camera over te zetten naar slimme apparaten om ze gemakkelijk op social media te plaatsen. Dit maakt het vastleggen en delen met de wereld, heel eenvoudig. Bovendien kan content worden opgeslagen op het Canon Irista-platform in de cloud of wireless worden gesynchroniseerd met pc’s en Macs4.

De Canon PowerShot SX740 HS maakt gebruik van Wi-Fi1 en ‘always-on’ Bluetooth®-connectiviteit2 om zo de verbinding met compatibele iOS- of Android-apparaten3 te onderhouden; alle foto’s worden gelabeld met gps-locatiegegevens om avonturen over de hele wereld in kaart te brengen. Reizigers die alleen op pad zijn, kunnen selfies maken met de Self Portrait-modus en het 180° kantelbare lcd-scherm om zo met de perfecte positionering en compositie portretfoto’s te maken.

Canon’s krachtige DIGIC 8-processor staat garant voor een actief beheer van veel van de geavanceerde camera-instellingen op de PowerShot SX740 HS, zodat reizigers door gewoon te ‘mikken & klikken’, schitterende 20,3 Megapixel beelden krijgen. Hybrid Auto maakt zelfs een video met de hoogtepunten van de fotosessies van die dag. Zoom Framing Assist past automatisch de zoom aan of stelt scherp op gezichten om zo de beste compositie te krijgen.

Met 40x optische zoom, razendsnelle DIGIC 8-beeldverwerking en een indrukwekkende 4K Ultra High Definition-resolutie in een body in zakformaat is de Canon PowerShot SX740 HS de ultieme all-in-one-oplossing om vakantiefoto’s helder en tot in detail vast te leggen.

De Canon PowerShot SX740 HS is vanaf 10 augustus 2018 verkrijgbaar voor een adviesprijs van €399,00 en vanaf vandaag al te reserveren via de officiële Canon Store (store.canon.nl/).

Meer informatie 

De belangrijkste kenmerken:

  • 40x optische zoom in een compactcamera in zakformaat
  • Leg schitterende herinneringen vast met 4K Ultra High Definition-video
  • Intelligente functies voor fascinerend beeldmateriaal
  • Eenvoudige connectiviteit voor direct delen op social media

Inhoud van de verpakking:

  • PowerShot SX740 HS (verkrijgbaar in de kleuren zwart of zilver)
  • Polsriem WS-800
  • Accuset NB-13L
  • Acculader CB-2LHE
  • Netsnoer
  • Gebruikershandleiding
1 Wi-Fi: niet alle functies of apparaten worden ondersteund. Raadpleeg de specificaties voor meer informatie.
2 Uitgerust met energiezuinige Bluetooth®-technologie. Het Bluetooth® woordmerk en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van deze merken door Canon Inc. vindt plaats onder licentie. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn van de desbetreffende eigenaren. Een eerste koppeling met een compatibel apparaat geldt als vereiste.
3 Mobiele apparaten: compatibele iOS- en Android-apparaten met de Canon Camera Connect-app. Raadpleeg de specificaties voor meer informatie.
4 Computers: Mac en pc met Canon Image Transfer Utility 2; raadpleeg de specificaties voor meer informatie.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Gereduceerde toegangskaarten voor de IFA, IFA+ Summit en SHIFT AUTOMOTIVE

De krachtigste onder de soundbars van Teufel 
biedt filmliefhebbers optimale geluidskwaliteit