in

Gereduceerde toegangskaarten voor de IFA, IFA+ Summit en SHIFT AUTOMOTIVE

De IFA biedt vakbezoekers vele voordelen, zoals toegang tot IFA Global Markets, de “Fast Lane” waarmee u lange rijen bij de ingang vermijdt, een gratis Business-Breakfast, toegang tot de Internet-Lounge, gebruik van de gratis Shuttle-Service vanaf vliegveld Tegel naar de IFA en nog veel meer.

Ook dit jaar wordt de IFA begeleid door IFA Global Markets, een speciaal B2B-handelsplatform dat leveranciers, fabrikanten, OEM’s en ODM’s met potentiële klanten en partners in contact brengt.De IFA Global Markets vindt van 2 tot en met 5 september 2018 plaats in de evenementenhal ‘Station Berlin’, op 20 minuten afstand van de beurslocatie en is te bereiken met gratis shuttlebussen die van het IFA-terrein vertrekken.

Onder het motto The Edge of Innovation biedt IFA NEXT een innovatieplatform in hal 26, waar start-up’s, universiteiten, onderzoeksinstituten en organisaties samen over vernieuwende ideeën kunnen discussiëren. De populaire beurssegmenten zoals IFA+ Summit en IFA Keynotes, evenals de nieuwe conferentie SHIFT AUTOMOTIVE zullen dit jaar deel uitmaken van IFA NEXT. Het tweedaagse SHIFT AUTOMOTIVE is een samenwerking tussen de IFA en de Autosalon van Genève.

  • Bestelformulier vind je hier.
  • Gereduceerde tickets kunnen ook online besteld en met een creditcard betaald worden.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

BenQ EX3203R met AMD FreeSync 2 en VESA DisplayHDR 400

Haal je reisavonturen dichterbij met Canon’s nieuwe PowerShot SX740 HS met krachtige 40x superzoom