in

BenQ EX3203R met AMD FreeSync 2 en VESA DisplayHDR 400

Nieuw oogvriendelijk Curved Display, geoptimaliseerd voor weergave van video en gaming – BenQ presenteert met de Curved Monitor EX3203R een nieuw model in haar Video Enjoyment-reeks. Dankzij AMD FreeSync 2 en VESA DisplayHDR 400 is de monitor optimaal geschikt voor videoweergave en casual gaming.

Het 80,01 cm/31,5 inch grote VA led-display maakt niet alleen indruk door de fantastische beeldkwaliteit, maar beschikt ook over talrijke aansluitingsmogelijkheden. Bovendien voldoet hij aan strenge ergonomische normen. De BenQ EX3203R is per direct in de handel verkrijgbaar voor 589 euro incl. btw.

BenQ EX3203R – geoptimaliseerd voor weergave van video en gaming

De BenQ EX3203R heeft een WQHD-resolutie van 2560 x 1440 in 16:9-formaat. Deze Video Enjoyment-monitor, die ook geschikt is voor lekker vlot gamen, springt er bovendien uit door een groot aantal andere features, zoals 90% dekking van de DCI-P3-kleurruimte voor echte bioscoopkleuren, de native contrastratio van 3000:1, de hoge beeldherhalingsfrequentie van 144 Hz, HDR en AMD FreeSync 2. De EX3203R is dankzij de oogvriendelijke EyeCare-features geschikt voor langdurig gebruik tijdens boeiende filmavonden of spannende gamingsessies. Door het uiterst smalle frame van de afzonderlijke EX3203R-displays kunnen meerdere monitoren naast elkaar worden geplaatst, zodat content vrijwel zonder overgang wordt weergegeven.

Kristalhelder beeld met verbazingwekkend contrast

De combinatie van HDR-beeldkwaliteit en de door BenQ ontwikkelde Brightness Intelligence Plus-technologie zorgt voor de best mogelijke beeldkwaliteit. Zelfs in donkere omgevingen worden minieme details nog kristalhelder weergegeven. Voor een optimaal contrast wordt de helderheid continu aangepast. Zo ontstaan diepere zwarttinten, heldere details en intens verzadigde kleuren die ook in donkere omgevingen een zeer realistische weergave leveren. Deze professionele monitor kan bovendien multimediacontent van verschillende bronnen weergeven en beschikt over een USB C-interface voor aansluiting van set-topboxen, Blu-ray spelers, gamingconsoles en smartapparatuur, evenals over poorten voor HDMI, DisplayPort, koptelefoon en USB 3.0.

Oogvriendelijkheid en ergonomie

De EX3203R is uitgerust met het toonaangevende pakket EyeCare-features van BenQ, zoals Low Blue Light- en Flickerfree-technologie. Deze technologieën zorgen voor minder vermoeide en gezonde ogen. Brightness Intelligence Plus-technologie legt nog verder de nadruk op een optimale en ontspannen kijkervaring, door bij weergave de helderheid en beeldinhoud automatisch aan te passen aan het omgevingslicht. Het display is met de in de voet geïntegreerde monitorhouder tot maximaal 60 mm in hoogte verstelbaar. De mogelijkheid om het display van -5° tot +20° te kantelen zorgt voor grotere flexibiliteit bij het aanpassen aan de locatie. Het panel van de EX3203R, met een concave kromming van 1800R, beschikt over een extra brede zichthoek van 178°. Dat staat garant voor optimaal zicht, ook wanneer er van opzij of van boven of onder naar het beeld wordt gekeken.

BenQ geeft 2 jaar garantie op de EX3203R, inclusief “Pick-up, Repair and Return Service”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ASUS introduceert baanbrekende nieuwe ZenBook Pro-serie in Nederland

Gereduceerde toegangskaarten voor de IFA, IFA+ Summit en SHIFT AUTOMOTIVE