in

OnePlus vestigt zich in Nederland

OnePlus opent vandaag een nieuw kantoor in Amsterdam. Het in Nederland gevestigde team zal zich focussen op de verdere ontwikkeling van OnePlus op de Nederlandse markt.

Ook de OnePlus community in ons land blijft stevig groeien. Mede dankzij hen is de OnePlus 6 het beste en snelst verkopende OnePlus-toestel tot op heden, met meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren in 22 dagen. Uit een recent marktonderzoek van Counterpoint research blijkt dat OnePlus zich nu op de vierde plek bevindt in de top vijf premium smartphone OEM’s in West-Europa.

“De Nederlandse community is wereldwijd een van de snelst groeiende en met het openen van een toegewijd lokaal kantoor hopen we hen nog meer te kunnen supporten.”

OnePlus blijft constant op zoek naar nieuwe manieren om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren en heeft via betalingsdienstaanbieder ‘Worldpay’ lokale betaalmethodes in de website geïntegreerd. Nederlandse gebruikers kunnen vanaf nu onder andere met iDeal betalen.

“De Nederlandse community is wereldwijd een van de snelst groeiende en met het openen van een toegewijd lokaal kantoor hopen we hen nog meer te kunnen supporten. Wij blijven onszelf continu uitdagen om de OnePlus ervaring naadloos te laten verlopen, daarom werken we nu met iDeal voor een vlotte aankoop. Onze Nederlandse gebruikers verwachten alleen het allerbeste van ons, en wij zijn ervan overtuigd dat we deze verwachtingen kunnen waarmaken”, aldus OnePlus co-founder Carl Pei.

In mei startte OnePlus een samenwerking met de toonaangevende Nederlandse smartphone-retailer Belsimpel. De OnePlus 6 was meteen het eerste apparaat dat er fysiek beschikbaar was. In de eerste maand na lancering was OnePlus de bestverkochte smartphone van Belsimpel, en sindsdien is het merk een van de best beoordeelde smartphones in de winkel met een perfecte 10/10-beoordeling.

OnePlus houdt de laatste tijd de gemoederen flink bezig, met geruchten over een nieuw apparaat dat zou verschijnen voor het einde van het jaar.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTest: Jooki – Slimme muziekspeler voor kinderen

Alcadis breidt IgniteNet-portfolio verder uit met diverse nieuwe access points