in

Logitech Zone Wireless aangekondigd: headsets ontworpen voor de open kantooromgeving van vandaag

Blijf de hele werkdag gefocust met actieve noise cancellation, draadloos opladen en superieure geluidskwaliteit – Logitech heeft vandaag de Logitech Zone Wireless en Logitech Zone Wireless Plus Headsets aangekondigd.

Deze zijn speciaal gemaakt voor mensen die in een open kantooromgeving werken. Dankzij de diepgaande audio-expertise van Logitech leveren de headsets van de Zone-serie superieure geluidskwaliteit, zodat gebruikers conferentiegesprekken kunnen voeren, naar muziek kunnen luisteren en niet afgeleid raken door omgevingsgeluid, dankzij de actieve noise cancelling (ANC). Gebruikers kunnen de headset makkelijk opladen, want de Zone Wireless is de allereerste headset die Qi draadloos opladen aanbiedt.

“Veel professionals brengen hun eigen koptelefoon mee naar het werk, maar die voldoen niet aan alle behoeften van een open kantooromgeving”

“Veel professionals brengen hun eigen koptelefoon mee naar het werk, maar die voldoen niet aan alle behoeften van een open kantooromgeving”, zegt Philippe Depallens, vice-president en algemeen directeur van Logitech Audio. “Logitech Zone Wireless is ontworpen met een eigentijdse stijl, ultiem comfort en heldere audiogesprekken, evenals actieve noise cancelling en een geweldige geluidskwaliteit voor muziek. Waar en wanneer u die nodig hebt.”

Ideaal voor de open kantooromgeving

Dankzij Active Noise Cancellation is de Zone Wireless in staat om achtergrondgeluiden te elimineren, zodat u zich optimaal kunt concentreren ongeacht het niveau van het omgevingsgeluid op de werkplek. De Zone Wireless gaat tot 15 uur mee en dankzij het zachte leren materiaal van de oorkussentjes en de met siliconen gevoerde hoofdband draagt u de headset de hele dag met veel comfort. Gebruikers hebben een bereik tot 30 meter en een noise cancelling microfoon voor duidelijke, heldere gesprekken.

Mobile-First

De Zone Wireless is perfect voor het mobiele werk van vandaag. Het maakt namelijk gebruik van Easy-Switch-technologie om eenvoudig verbinding te maken en te schakelen tussen uw smartphone en computer via Bluetooth of via een Bluetooth-dongle. Gebruikers kunnen de headset bedienen met de downloadbare companion app Logi Tune. Van het activeren van de mute- of ANC-functies tot het aanpassen van het geluid via de equalizer en het leveren van firmware-upgrades.

Intuïtief en eenvoudig te gebruiken

De Zone Wireless-interface is ongelooflijk eenvoudig in gebruik tijdens gesprekken of tijdens het luisteren naar muziek. Druk op de hoofdknop in het midden van de oorschelp om oproepen te beantwoorden, te beëindigen of om muziek af te spelen of te pauzeren. Gebruikers kunnen de headset ook dempen door de microfoonarm omhoog te zetten. Aan het einde van de werkdag kunt u de Zone Wireless eenvoudig opvouwen en op een Qi draadloze lader plaatsen, of aansluiten op de meegeleverde USB-kabel, om te headset snel en eenvoudig op te laden.

Partnerships:

Zone Wireless is gecertificeerd voor Skype for Business en goedgekeurd voor Microsoft Teams. Logitech heeft nauw samengewerkt met onze samenwerkingspartners, waaronder Google Cloud, Zoom, Fuze, Unify, TrueConf en StarLeaf om een naadloze gebruikerservaring te garanderen. Zone Wireless ondersteunt ook enkele van de meest populaire samenwerkings-, conferentie- en spraaktoepassingen zoals Cisco WebEx, Cisco Jabber en Go-To-Meeting.

Prijzen en beschikbaarheid

Logitech Zone Wireless met Bluetooth zal naar verwachting in april 2019 beschikbaar zijn voor €219,99 in Europa. Logitech Zone Wireless Plus met de Logitech Unifying Plus-ontvanger heeft dezelfde functies en hetzelfde ontwerp als Zone Wireless, maar maakt gebruik van ‘s werelds eerste enkele USB-ontvanger die verbinding kan maken met een Logitech Unifying muis, toetsenbord en Zone Wireless Plus headset. Logitech Zone Wireless Plus zal naar verwachting in juni 2019 beschikbaar zijn voor 299,99€ in Europa. De Logi Tune companion app is beschikbaar op iStore en Google Play store.

Beide modellen zijn wereldwijd verkrijgbaar via het geautoriseerde Logitech reseller netwerk en via Logitech.com. Wanneer Logitech Zone Wireless wordt gecombineerd met Logitech BRIO, biedt het een totale video- en audio-oplossing voor uw desktop. Daarnaast zijn er Zone + webcambundels beschikbaar bij geselecteerde kanalen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Breng USB-docking naar een hoger niveau met de nieuwe Philips 329P9H monitor

Copaco breidt portfolio uit met SkyKick