in

Copaco breidt portfolio uit met budgetvriendelijke beveiligingscamera’s van HiLook

Copaco voegt met HiLook een nieuwe lijn toe aan het Hikvision assortiment, waar het sinds begin 2017 officieel distributeur van is. Hiermee wordt het assortiment aan beveiligingsproducten bij Copaco fors uitgebreid.

Het assortiment van HiLook is gericht op de MKB-markt maar zeker ook geschikt voor de consument die een betrouwbaar camerasysteem zoekt voor thuis. HiLook biedt zeer aantrekkelijk geprijsde producten, die eenvoudig te installeren zijn en die in de belangrijkste camerabeveiligingsbehoeftes voorzien.

“de samenwerking met Copaco biedt ons toegang tot een groep partners die wij anders niet eenvoudig kunnen bereiken.”

“De markt voor camerabeveiliging blijft maar groeien. Dit geldt voor zeer professionele systemen, maar zeker ook voor de onderkant van de markt. Kostbare systemen met uitgebreide functionaliteiten zijn voor veel eindgebruikers, zowel klein-zakelijk als consument, onbereikbaar. Terwijl dit het grootste deel van de potentiële markt is. HiLook biedt voor die doelgroep een passend assortiment. Wij zijn dan ook blij dat we door wereldmarktleider Hikvision zijn gevraagd voor deze nieuwe lijn de distributie te verzorgen”, aldus Sacha Wingers, Business Director bij Copaco.

Yucheng Chen, Channel Sales Manager Benelux van Hikvision voegt daar aan toe: “de samenwerking met Copaco biedt ons toegang tot een groep partners die wij anders niet eenvoudig kunnen bereiken. Copaco heeft een groot bereik richting lokale IT resellers, installateurs, bouwmarkten en retail (zowel fysiek als online) zodat HiLook succesvol bij de beoogde doelgroep geïntroduceerd kan worden. Door de al aanwezige kennis bij Copaco op het vlak van IP camera’s en de goede samenwerking die er al ligt met Hikvision hebben we veel vertrouwen dat we ook met HiLook succesvol kunnen zijn.”

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Canal Digitaal past TV App aan op het tv kijken van nu

DigiTip: devolo Multiroom WiFi Kit 550+ & 1200+