in ,

DigiTip: devolo Multiroom WiFi Kit 550+ & 1200+

Een aparte router voor elke kamer? Dat hoeft niet meer. De Multiroom WiFi Kit 550+ van devolo zorgt voor een snelle WiFi-verbinding met alle elektronica in huis. Van kelder tot zolder. De kit werkt met de bekroonde en makkelijk installeerbare devolo Powerline-adapters.

Internetten via het elektriciteitsnetwerk

Een bekend probleem: het WiFi-signaal blijft hangen op een paar meter van de router. Als je iets verder loopt, zitten video’s vol met laadpauzes en word je steeds uit de servers van online games gegooid. Om dit te voorkomen gebruikt de Multiroom WiFi Kit 550+ het elektriciteitsnetwerk voor internetverbinding. Hierdoor zijn muren en plafonds geen obstakel meer. Het resultaat? Een stabiele hotspot!

Zo werkt het

De nieuwe Multiroom WiFi Kit 550+ bestaat uit drie adapters. De eerste adapter zit in een stopcontact en is op de router aangesloten. De andere twee adapters stop je in andere stopcontacten in kamers waar snel WiFi nodig is. Dankzij de twee geïntegreerde Ethernet-aansluitingen op de adapters hebben vaste apparaten ook internettoegang.

Unieke technologie voor maximale betrouwbaarheid

devolo ontwikkelt al sinds 2002 Powerline-producten en heeft internationaal de grootste R&D-afdeling voor Powerline-technologie. Daardoor zijn de devolo-producten uitgerust met unieke technologie. De WiFi Clone-optie zorgt er bijvoorbeeld voor dat de adapters de WiFi-instellingen van de router ontvangen. Zo hoef je je instellingen niet steeds aan te passen. Bovendien garandeert de zogeheten WiFi Move-technologie dat de kwaliteit van het internet altijd hoog blijft. Zelfs als je van kamer naar kamer loopt terwijl je het internet afstruint, een spel speelt of een film streamt.

Meer wifi nodig? Breid de kit uit!

De Multiroom WiFi Kit 550+ is uit te breiden tot acht adapters. Zo tover je in een handomdraai meer stopcontacten om tot wifihotspots. De kit is compatibel met alle devolo Powerline-generaties van de 200-klasse en hoger. De Multiroom WiFi Kit 550+ gebruikt een dLAN® 550+-adapter en twee dLAN® 550+-WiFi-adapters.

De Multiroom WiFi Kit 550+ is in de winkel en online verkrijgbaar voor 199,90 euro met een fabrieksgarantie van drie jaar.

Multiroom WiFi 1200+ Krachtige gigabit Powerline-technologie en supersnel wifi

De devolo Multiroom WiFi Kit heeft een bandbreedte van 1200 Mbps via Powerline-datatransmissie en wifi ac. Daarmee combineert het product de snelste transmissietechnologieën die op dit moment in de markt beschikbaar zijn. De adapter kan tegelijkertijd gebruikmaken van de 2,4 GHz- en de 5 GHz-frequentieband, zodat je altijd beschikt over een supersnelle internetverbinding. Daarnaast heeft de dLAN 1200+ wifi ac twee gigabit LAN-poorten die zorgen voor een snelle verbinding met desktopcomputers, externe harde schijven en home-entertainmentapparaten als smart-tv’s en gameconsoles. 4K-streaming, online gaming en video-oproepen zijn met de Multiroom WiFi Kit dus geen enkel probleem. Highlight van dit product is de devolo range+-technologie met MIMO-technologie (Multiple In Multiple Out). Deze technologie maakt gebruik van alle drie de aders in het elektriciteitsnetwerk, wat betekent dat je data supersnel overgedragen worden.

Prijs en verkrijgbaarheid

De devolo Multiroom WiFi Kit is verkrijgbaar bij CoolBlue en MediaMarkt voor een adviesprijs van 299,90 euro.

Meer informatie over deze producten is beschikbaar op www.devolo.nl.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Copaco breidt portfolio uit met budgetvriendelijke beveiligingscamera’s van HiLook

DSD Europe verbreedt aanbod met IT-opleidingen