in ,

Moeiteloos schoonmaken met de krachtige eufy RoboVac X8 Pro robotstofzuiger mét dweilfunctie

Anker Innovations introduceert de RoboVac X8 Pro. Deze nieuwste robotstofzuiger van eufy is de verbeterde opvolger van de X8 Hybrid en bevat de nieuwste technologische functies voor diepe reiniging.

Deep Cleaning System

De eufy X8 Pro robotstofzuiger is ontworpen met een Deep Cleaning System. Dit geavanceerde systeem is voorzien van Twin-Turbine-technologie en een Active Detangling-rolborstel, speciaal ontworpen voor een grondige reiniging van allerlei vloeren met in het bijzonder tapijten.

Twin-Turbine-technologie

Met deze functie zorgt de robotstofzuiger voor een effectiever schoonmaak, tot wel 1,8 keer beter dan zijn voorganger. Zo zijn tapijten al schoon na één keer passeren van de X8 Pro door de krachtige zuigkracht van 2x 4.000 Pa.

Active Detangling-rolborstel

Deze verbeterde technologie verwijdert tot wel 89,3% van het haar van huisdieren uit tapijten. De in V-vorm ontworpen rolborstel verbetert de vuilopname dankzij de borstelharen die dicht op elkaar staan. Het ontwarringssysteem zorgt ervoor dat tijdens het reinigen geen haar vast komt te zitten. Zo is de X8 Pro een perfecte oplossing voor eigenaren van harige gezelschapsdieren.
Zelflegend station
De X8 Pro beschikt ook over een zelflegend station dat 99,9% van het stof en vuil effectief binnenhoudt, waardoor de blootstelling aan stof wordt geminimaliseerd. De ruime capaciteit van 2,5 liter, in combinatie met een antibacteriële stofzak, zorgt voor een veilige opslag van stof en vuil tot wel 45 dagen. Gebruikers kunnen zelf de ledigingsfrequentie instellen aan de hand van hun persoonlijke voorkeuren.

iPath Lasernavigatie

Door gebruik te maken van geavanceerde slimme technologie maakt hij met laserstralen nauwkeurige kaarten van het huis, zodat hij door de kamers kan navigeren en gemakkelijk kan schoonmaken, zelfs in het donker.

Prijzen en beschikbaarheid

De RoboVac X8 Pro is verkrijgbaar bij Coolblue en Amazon voor €599,-

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

ALSO Nederland kondigt samenwerking met StarTech aan.

Black Friday wint aan populariteit onder jongeren