in

Nieuwe Plantronics-headsets helpen kantoormedewerkers met geluidsuitdagingen van een open kantoor

Savi 8200 en Voyager 4200 UC-headsets verminderen afleiding en lawaai op de moderne werkplek – Plantronics komt ­met nieuwe headsets die afleiding en lawaaioverlast verminderen, zodat medewerkers productiever kunnen zijn.

Dit is zeer welkom in een tijd waarin veel wordt gedebatteerd over de productiviteit in open kantooromgevingen. Met de draadloze Savi 8200-headsets kunnen duidelijke telefoongesprekken gevoerd worden, of een werknemer nu in een open kantoor achter zijn bureau zit, in een kleine vergaderruimte telefoneert of rondloopt.

Volgens een recent onderzoek van Oxford Economics vindt bijna twee derde van de werknemers dat een gebrek aan stilteruimtes om geconcentreerd te kunnen werken een negatief effect heeft op hun productiviteit, tevredenheid en welzijn. De nieuwe Savi- en Voyager-headsets zijn voorzien van technologie die ruis en afleiding vermindert en gebruikers de mogelijkheid geeft om zich vrij te bewegen in een open kantooromgeving.

“Onze innovaties voor mobiliteit en ruisonderdrukking zullen, in combinatie met de Savi 8200- en Voyager 4200-headsets.”

“Slimmer werken in een open kantooromgeving is mogelijk met de juiste technologie en hulpmiddelen die de communicatie en samenwerking tussen medewerkers bevorderen en tegelijkertijd geluid en afleiding inperken”, aldus Shantanu Sarkar, EVP van de headset-businessunit van Plantronics. “Onze innovaties voor mobiliteit en ruisonderdrukking zullen, in combinatie met de Savi 8200- en Voyager 4200-headsets, een direct verschil maken voor de productiviteit en tevredenheid van werknemers door de afleiding in een open kantoor te verminderen.”

De nieuwe draadloze headsets uit de Savi 8200-serie hebben een bereik tot 180 meter. Werknemers kunnen hierdoor van hun bureau weglopen, bijvoorbeeld om naar een nabijgelegen vergaderruimte te gaan voor een privégesprek, zonder daarbij de heldere audioverbinding te verliezen. De headsets van de Savi 8200-serie zijn uitgerust met Active Noise Cancellation (ANC) en een nieuwe close conversation limiting-functie, die ervoor zorgt dat de stemmen van collega’s in de nabije omgeving geen onderdeel uitmaken van een gesprek. De Savi 8200-headsets, verkrijgbaar in hifi-stereo en mono, zijn essentieel voor betere gesprekken in een open kantooromgeving of op een drukke werkplek.

Voor werknemers die zich gedurende een werkdag veel door het kantoor verplaatsen, introduceert Plantronics de Voyager 4200 UC-headsets. Deze nieuwe serie combineert draadloze vrijheid met eersteklas audio en een lange microfoonarm voor kristalheldere gesprekken. De Voyager 4200 UC-headsets zijn de eerste Voyager-headsets met een Skype for Business Open Office-certificering. De headset heeft een over-het-oor-draagstijl en biedt maximaal 12 uur gesprekstijd en dynamische mute-waarschuwingen, wat een geweldige gebruikservaring oplevert tijdens het uitvoeren van diverse taken op kantoor.

De Savi 8200- en Voyager 4200-headsets integreren met Plantronics Manager Pro, dat via een afzonderlijk verkrijgbaar SaaS-abonnement beschikbaar is. IT-professionals kunnen hiermee headsets centraal beheren en van updates en nieuwe mogelijkheden voorzien. Plantronics Manager Pro biedt analyses van het apparaatgebruik, toont de productiviteit, anticipeert op problemen en lost ze op voordat ze werknemers hinderen.

De headsets uit de Savi 8200-serie zijn per direct beschikbaar en de headsets uit de Voyager 4200 UC-serie vanaf eind november.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Samsung lanceert Galaxy A9 smartphone met vier camera’s

Garmin introduceert: Instinct