in

Nieuwe RIG 300-serie gaming headset van Plantronics is nu verkrijgbaar

Hooggevoelige audiodrivers, lichtgewicht design en duurzame constructie zorgen ervoor dat gamers kunnen vechten en veroveren met de beste combinatie van prestaties en comfort

Plantronics onthult vandaag de RIG 300-serie gaming headsets. Deze lichtgewicht, duurzame headsets leveren superieur, allesomvattend geluid dat spelers een competitief voordeel kan bieden in battle royale-arena’s. Deze nieuwste toevoeging aan de bekroonde RIG-familie bouwt voort op de kenmerkende kwaliteiten van deze lijn, zoals superieur geluid, aanpassingsmogelijkheden, comfort en duurzaamheid. Hiermee kunnen alle spelers hun voordeel doen, of ze nu spelen op PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One of pc.

“De nieuwe RIG 300-serie is een nieuwe bijdrage aan de missie van de RIG-familie, om ervoor te zorgen dat gamers de best mogelijke tools hebben om hun gaming naar een hoger niveau te tillen,”

De RIG 300-serie, speciaal ontworpen met jonge gamers en hun ouders in het achterhoofd, is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De headsets beschikken over een modulair, duurzaam ontwerp met open oorschelpen die lichtgewicht en comfortabel zijn, dus heel geschikt voor lange spelsessies. De headset helpt de gamer ook om zich bewust te blijven van zijn échte omgeving voor veiligheid en gemak. Extra functies zijn onder meer:

  • SoundGuard akoestische veiligheidstechnologie die het gehoor van gamers beschermt tegen onverwachte audiopieken
  • 40mm-drivers voor een meeslepende audiokwaliteit
  • Volumeregeling en mute-knop in het snoer

“De nieuwe RIG 300-serie is een nieuwe bijdrage aan de missie van de RIG-familie, om ervoor te zorgen dat gamers de best mogelijke tools hebben om hun gaming naar een hoger niveau te tillen,” zegt Gregory Morquin, Category Manager, Gaming Products, Plantronics. “We hebben de RIG-lijn headsets speciaal gemaakt om ervoor te zorgen dat gamers meer kunnen horen, sneller kunnen reageren en langer kunnen spelen, zodat ze vaker de overwinning zullen halen.”

Prijzen en verkrijgbaarheid

De RIG 300-serie, voor gebruik met PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc, is nu verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 39,99. Meer informatie over de verschillende functies van de RIG 300-serieis beschikbaar door op de links te klikken.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

DigiFocus: Viva la revolución! Kijk verder dan online bankoverschrijvingen

DigiGame: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee review