in

Voel de game met Razer Nari Ultimate for Xbox One

Eerste headset met haptische feedback voor Xbox One – Razer HyperSense zorgt voor meeslepende ervaring – Razer  introduceert de Razer Nari Ultimate for Xbox One – ‘s werelds eerste headset voor Xbox One met haptische feedback.

Dankzij Razer HyperSense zorgt de Nari Ultimate for Xbox One voor een verbeterde positiebepaling en diepere immersie tijdens het gamen.

Razer HyperSense maakt gebruik van haptische technologie van Lofelt. Dit is een toonaangevend Duits technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in geavanceerde haptische technologie voor meeslepende, realistische ervaringen. HyperSense gebruikt speciale haptische drivers en slimme digitale signaalverwerking en zet dit direct om naar tactiele feedback. Dit zorgt voor een meeslepende game-ervaring bij ieder Xbox One-spel. De technologie herkent op intelligente wijze bepaalde hints in het geluid van de game en transformeert deze in dynamische trillingen, zodat gamers de actie echt kunnen voelen zonder extra software of spelintegratie.

De Nari Ultimate for Xbox One biedt alle gamers een extra gaming-dimensie

Door de tastzin aan te spreken, kunnen audio-hints de actie in het spel nauwkeurig simuleren. Razer HyperSense bootst de sensaties van belangrijke gebeurtenissen in het spel na. Dit varieert van subtiele voetstappen tot krachtige explosies met een nauwkeurige positiebepaling van de omgeving in het spel.

“De Nari Ultimate for Xbox One biedt alle gamers een extra gaming-dimensie”, aldus Alvin Cheung, Senior Vice President van Razers randapparatuur-afdeling. “Met Razer HyperSense zorgen we voor nog meer immersie bij gamers wanneer zij hun favoriete titels spelen.”

De Razer Nari Ultimate for Xbox One biedt gamers verbeterd comfort, zodat zij urenlang kunnen doorspelen. De draaibare oorschelpen zijn uitgerust met oorkussens van traagschuim en cooling-gel om de warmte bij langdurig gebruik te verminderen. Voor het gebruiksgemak is de headset voorzien van een uitschuifbare microfoon met een mute-functie, een HyperSense-intensiteitregelaar op de headset en een schuifregelaar voor de game-/chatbalans. De hoofdband past zich zelf aan en zorgt voor een probleemloze en comfortabele pasvorm.

Verder is de Razer Nari Ultimate for Xbox One voorzien van Xbox Wireless voor een directe verbinding met de console, zonder de noodzaak van extra draadloze apparatuur. Dit zorgt voor een probleemloze installatie en onbeperkte bewegingsvrijheid. De headset ondersteunt ook Windows Sonic voor immersief en realistisch geluid.

De Razer Nari Ultimate werd in september 2018 gelanceerd en was oorspronkelijk ontworpen voor de PC. De headset kreeg veel erkenning voor de introductie van Razer HyperSense, waarmee de immersie tijdens gamen naar nieuwe hoogten werd getild. Met de Razer Nari Ultimate for Xbox One brengt Razer deze ervaring naar Xbox One.

Prijs en beschikbaarheid

€219,99 | VS, Canada, Europa, Australië en Nieuw-Zeeland – 26 september 2019
Meer informatie is hier beschikbaar.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Landelijke 5G 700MHz testvergunning voor T-Mobile

HP Spectre x360 13: De Nieuwe Standaard voor Premium