in

HP Spectre x360 13: De Nieuwe Standaard voor Premium

Grenzeloos ontwerp, verdubbelde prestaties, geavanceerde beveiligingsfuncties – HP onthult vandaag de nieuwe generatie Spectre x360 13. Premium vakmanschap, verbeterde beveiliging en baanbrekende mobiliteit en prestaties verleggen grenzen voor gebruikers die behoefte hebben aan uitzonderlijke technologische ervaringen.

“Premium consumenten zijn op zoek naar mooie apparaten die aansluiten bij hun mobiele levensstijl”, aldus Anne-Sophie Hadberg, General Manager, EMEA Personal Systems, HP Inc. “De HP Spectre x360 13 combineert een innovatief design en mobiliteit, samen met doordachte beveiligings- en prestatiemogelijkheden die het klanten mogelijk maken om grenzeloos hun passies na te streven.”

Consumenten willen steeds vaker maar één apparaat voor zowel werk als privé. Premium consumenten besteden zelfs bijna de helft van hun pc-tijd buitenshuis7. Daarnaast maken bijna zes op de tien consumenten zich zorgen over hun privacy op hun pc5. De Spectre x360 13 speelt in op deze inzichten en beschikt over een geavanceerd ontwerp, mobiliteit en veiligheid – waar en wanneer dan ook – en uitzonderlijke prestaties die nodig zijn om content te creëren en te consumeren.

Mooi en doeltreffend

 • Indrukwekkende reductie in grootte van 13% ten opzichte van het model van vorig jaar, met een toonaangevende 90% schermafstand in alle hoeken8 en een onderstel van 1,27 kg- terwijl het vermogen toeneemt.
 • Optioneel 400-nit-display, HP’s eerste 4K OLED 13-inch diagonaal display met True Black HDR voor een 100.000:1 hoge contrastverhouding voor perfect zwart, een antireflectiescherm voor buitenweergave en een fabriekskleurkalibratie10 met Delta E <2 voor een 30% breder kleurbereik voor een verbazingwekkende kijkervaring.
 • Prachtige gem cut en dubbel, schuine hoek ontwerp bereikt met hoge precisie aluminium CNC.
 • Geïntegreerde functionaliteit met USB-C ™-poortplaatsing schuin in de rechterhoek voor een beter snoerbeheer en de aan/uit-knop op de linkerhoek van het apparaat om onbedoelde stroomuitschakelingen te voorkomen.
 • Natural Silver is de nieuwste kleur optie in aanvulling op Nightfall Black met Copper Luxe accenten en Poseidon Blue met Pale Brass-accenten.

Krachtig en verbonden

 • Geverifieerd volgens de beoogde specificatie en de belangrijkste ervaringen van Intel’s “Project Athena” innovatieprogramma.
 • Twee keer de prestaties van de vorige generatie2, mogelijk gemaakt door HP’s eerste convertible met een quad-core 10e generatie Intel® Core™ processor met Iris® Plus Graphics.
 • Biedt tot 22 uur batterijduur3 – genoeg vermogen om gebruikers door de dag heen te helpen.
 • Standaard Intel® Wi-Fi 6 (802.11ax) en optionele 4×4 Gigabit LTE gelijktijdige netwerken voor 122% hogere snelheden in vergelijking met een Cat9 2×2-configuratie, waardoor de doorvoersnelheid tot twee keer zo hoog is als bij de vorige generatie11 en de overdrachtssnelheid van bestanden tot drie keer zo hoog als bij Wi-Fi12
 • Optimaliseer de systeemprestaties met HP Command Center; geef prioriteit aan taken en apps om de pakketverwerking te optimaliseren en de doorvoer en latentie te verbeteren met de nieuwe HP Network Booster; en kies uit verschillende voorinstellingen voor kleurruimte voor nauwkeurige kleurweergave tijdens het winkelen, het bewerken van foto’s of het bekijken van een film met de nieuwe HP Display Control.

Veilig en slim

 • Zes op de tien consumenten bedekken de webcam van hun laptop om zich veiliger te voelen of te voorkomen dat deze wordt gehackt15. De HP Webcam Kill Switch houdt gebruikers veilig met een fysieke aan/uit schakelaar om de webcam uit te schakelen wanneer deze niet in gebruik is.
 • Nieuwe speciale dempingsmicrofoon met LED-toets om de microfoon aan en uit te schakelen.
 • Optioneel ingebouwd privacyscherm, HP’s bekroonde Sure View Gen315 met tot 1.000 nits display, dat naar verwachting begin volgend jaar beschikbaar zal zijn.
 • Makkelijk in te loggen op het apparaat met behulp van Windows Hello met standaard functies zoals HP’s kleinste IR-camera op 2.2 mm en een vingerafdruklezer, handig geplaatst op het toetsenbord.
 • Help online activiteit te beschermen wanneer u verbinding maakt met onveilige of onbetrouwbare Wi-Fi-netwerken met ExpressVPN16 en beheer wachtwoorden met één oplossing met LastPass.17

Prijzen en beschikbaarheid18

De HP Spectre x360 13 is naar verwachting in oktober in Nederland beschikbaar vanaf €1299.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Voel de game met Razer Nari Ultimate for Xbox One

Leidend in 27″ en groter: Displayspecialisten AOC en Philips Monitors vergroten marktvolume aanzienlijk