in

ASUS onthult 11e generatie Intel Core laptop line-up, laat eerste Intel Evo geverifieerde laptop zien

Nieuwe generatie laptops van ASUS bestaat onder andere uit de ZenBook Flip S, ZenBook S, ZenBook Pro 15, ZenBook 14 en ExpertBook B9 – ASUS heeft vandaag tijdens zijn virtuele “Build for Brilliance”-evenement een vooruitstrevende line-up met nieuwe en vernieuwde laptops onthuld. 

Verschillende laptops met 11e Generatie Intel® Core™-processoren werden uit de doeken gedaan en ook is de eerste laptop die is geverifieerd als Intel ® Evo™ Platform Design onthuld. Het evenement belichtte een grote hoeveelheid nieuwe laptops die de ultieme productiviteit en gebruikerservaring waar ASUS bekend om staat omarmt: van de lichtste 14’’ zakelijke laptop tot de dunste en lichtste 4K OLED 2-in-1 laptop. Naast de onthulling van nieuwe laptops werd er ook een nieuwe all-in-one PC getoond, de Zen AiO (A5400/5200).

Belangrijkste kenmerken:

  • ASUS kondigt nieuwe serie laptops met 11e generatie Intel® Core™-processoren aan, waaronder een Intel® Evo™ Platform Design geverifieerde laptop
  • ZenBook Flip S (UX371) ‘s werelds dunste 13’’ en lichtste 4K OLED 2-in-1 laptop en de eerste laptop die is geverifieerd naar Intel® Evo™ Platform Design (FHD LED-verlicht 1W paneelversie)
  • ZenBook S (UX393) ‘s werelds dunste en lichtste 3:2 3.3K touchscreen laptop
  • ZenBook 14 (UX435EA/EG) ‘s werelds kleinste 14’’ laptop met ScreenPad
  • ZenBook Pro 15 (UX535) ‘s werelds kleinste 15’’ 4K OLED display laptop
  • ExpertBook B9 (B9400) ‘s werelds lichtste 14’’ zakelijke laptop

“ASUS is leidend op het gebied van laptopdesign en innovatie. Jaar na jaar is ASUS de eerste fabrikant die Intel® technologie integreert in nieuwe laptops en deze keer leggen we de lat nóg hoger”, zegt ASUS co-CEO Samson HU in zijn openingsspeech op het “Build for Brilliance” evenement. “De line-up van dit jaar brengt een nieuwe ervaring aan gebruikers die voorop willen lopen. ASUS biedt gebruikers het laatste op het gebied van display, audio, software en netwerktechnologie. Innovatie is letterlijk binnen handbereik.”

Nieuwe technologie van Intel®

Dankzij het gebruik van 11e Generatie Intel® Core™-processoren en nieuwe Intel® Iris® Xe graphics, verhoogt ASUS de hedendaagse standaarden op het gebied van dunne en lichte laptops. Door hun ongeëvenaarde snelheid en prestaties brengen de 11e Generatie Intel® Core™-processoren een ultieme ervaring wat betreft productiviteit, creatie, gaming, entertainment en samenwerking. Geïntegreerde Intel® Wi-Fi 6 en Thunderbolt™ 4 bieden snelle en betrouwbare connectiviteit. De nieuwe Intel® Iris® Xe graphics leveren geweldige grafische prestaties voor de volgende generatie media-ervaringen.

De line-up van dit jaar brengt een nieuwe ervaring aan gebruikers die voorop willen lopen

ASUS is toegewijd om gebruikers van geweldige laptopervaringen te voorzien. Tijdens het launch event heeft ASUS daarom ook de ZenBook Flip S (UX371, FHD LED-verlicht 1W paneelversie) onthuld. Dit model is Intel® Evo™-geverifieerd. Laptops met Intel® Evo™-verificatie brengen de perfecte combinatie van premium performance, responsiviteit, efficiënt gebruik van de batterij en oogstrelende visuals samen om laptops van een nieuwe klasse aan te geven.

‘ASUS laat een geweldige line-up zien van laptops die gebruikmaakt van Intel® Core™-processortechnologie en experimentele innovaties, die samen met Project Athena tot stand zijn gekomen. Hieronder valt ASUS’ allereerste Intel Evo platform geverifieerde design: ASUS Zenbook Flip S’, zegt Chris Walker, corporate vice president, Mobile Computing Platforms bij Intel. ‘Onze 11e generatie Intel ® Core™-processoren met Intel Iris Xe graphics leveren de beste prestaties in de industrie af voor dunne en lichte laptops om de gebruiker optimaal te laten genieten van productiviteit, creatie en entertainment.’

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Samsung lanceert slimme 4K laser projector The Premiere voor ultieme thuisbioscoopervaring