in

Synology BeeStation vanaf vandaag beschikbaar

Synology’s nieuwste oplossing BeeStation is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland en België. BeeStation maakt het back-uppen, beheren en delen van bestanden eenvoudig, zonder abonnementskosten en met maximale controle over privégegevens.

Het product is vooral gericht op gebruikers die op zoek zijn naar eenvoud en gebruiksgemak.

Binnen een paar minuten aan de slag

Gebruikers starten hun persoonlijke cloud zo uit de doos op met een ingebouwde harde schijf van 4 TB*, die ruimte biedt voor werkdocumenten, persoonlijke bestanden, foto’s en video’s. Door simpelweg een QR-code te scannen en de benodigde kabels aan te sluiten, kunnen gebruikers binnen een paar minuten aan de slag gaan met hun persoonlijke cloudservice.

De bijbehorende web-, bureaublad- en mobiele toepassingen bieden een naadloze ervaring bij het beheren en openen van bestanden, waar gebruikers zich ook bevinden – vergelijkbaar met populaire clouddiensten.

Delen binnen het gezin

BeeStation speelt in op de noodzaak van opslagoplossingen voor individuen en gezinnen. Daarom stelt BeeStation gebruikers in staat om voor elk gezinslid een privéopslagruimte te maken. Deze functie waarborgt dat de individuele privacy wordt gerespecteerd en gehandhaafd. Gebruikers hebben hiervoor geen complexe netwerk- of IT-vaardigheden nodig.

AI- en back-upmogelijkheden

Met BeeStation zorgen automatische back-ups van foto’s en video’s op iOS- en Android-apparaten ervoor dat de belangrijkste herinneringen van gebruikers beschermd blijven. Daarnaast kan de complete fotobibliotheek eenvoudiger beheerd worden dankzij de AI-gestuurde foto-organizer, die het vinden en delen van specifieke afbeeldingen of albums simpeler dan ooit maakt met hardware-versnelde herkenning van personen en objecten.

Geavanceerde functies van BeeStation zijn onder meer het back-uppen van bestanden vanuit Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox en aangesloten USB-schijven, zodat gebruikers altijd over een kopie van hun belangrijke gegevens beschikken.

Beschikbaarheid

BeeStation is vanaf vandaag in de Benelux-regio beschikbaar via de Synology-website en via officiële partners en resellers. De adviesprijs bedraagt €199,95 (exclusief BTW).

* 4 TB (4 triljoen bytes) is ongeveer 3,6 TiB. De bruikbare capaciteit na de door het systeem gereserveerde ruimte is ongeveer 3,45 TiB. De weergave van opslageenheden kan verschillen, afhankelijk van het besturingssysteem.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

MediaMarkt lanceert Marketplace in Nederland

HP biedt hoogwaardige kleurafdrukken voor zakelijk gebruik om kleine bedrijven te ondersteunen