in ,

Tedee kondigt met trots een nieuw partnerschap met i4Things aan

Het tedee smart lock is nu onderdeel van Consolomio’s smart home solutions assortiment – In het licht van ons streven om de thuisbeveiliging van klanten voortdurend te verbeteren, is tedee verheugd om i4Things als nieuwe partner te verwelkomen.

Wij zullen Consolomio®, de Smart-Home-as-a-Service (SHaaS) oplossing voor service providers, ondersteunen met ons tedee smart lock.

Tedee slot is het kleinste en het mooiste Europese slimme slot, winnaar van de iF DESIGN AWARD van dit jaar in de discipline Product Design. Met zijn TLS 1.3 encryptie protocol, gecertificeerde cilinder en duurzame oplaadbare batterij heeft het tedee slot alle ingrediënten voor een succesvol product in de snelgroeiende wereld van smart home devices.

De samenwerking met i4things en de integratie met de Consolomio® opent nieuwe mogelijkheden op het gebied van service providers voor ons en onze klanten. Wij zien dit als een kans om wereldwijd nog meer woningen van gemak en veiligheid te voorzien en de manier waarop mensen met sloten omgaan opnieuw uit te vinden.

We zijn blij met dit technologie- en projectpartnerschap met i4things

“We zijn blij met dit technologie- en projectpartnerschap met i4things, omdat we nieuwe oplossingen kunnen ontwikkelen rond ons tedee smart lock en het dagelijks leven van meer gebruikers simpelweg gemakkelijker kunnen maken”
aldus Grzegorz Chuchra, CEO bij tedee

Met de integratie van het tedee smart lock in de Consolomio® white-label Smart Home oplossing, kunnen klanten profiteren van de volledige service en een verscheidenheid aan innovatieve toepassingsmogelijkheden. In combinatie met de i4Things Smart Video Doorbell biedt ons tedee smart lock bijvoorbeeld een constant overzicht, maar ook controle vanaf elke locatie. Of je nu je vrienden binnen wilt laten maar nog boven bent om je klaar te maken of de deur op afstand moet openen voor de postbode, met tedee’s slimme slot en de Smart Video Doorbell kun je controleren wie er voor de deur staat, communiceren en mensen binnenlaten met slechts een druk op de knop.

Smart. Simpel. Veilig.

Service providers die de Consolomio® Smart Home-oplossing gebruiken, kunnen tedee gaan aanbieden voor extra flexibiliteit en veiligheid. Hun klanten hoeven zich geen zorgen meer te maken over het handmatig vergrendelen en ontgrendelen van de deur of over de vraag of hun huis wel van het slot is.

Een ander voordeel van het tedee smart lock is de hoge gebruiksvriendelijkheid en modulariteit. Het apparaat is compatibel met bijna elk gangbaar Europees slot, door de bestaande cilinder te vervangen of een speciale adapter te gebruiken. Eindklanten kunnen de Consolomio®-app in slechts enkele stappen activeren en het slot zelfstandig installeren, dat binnen enkele minuten klaar is voor gebruik.

Veiligheid is een van de topprioriteiten bij tedee. Gebruikers van onze producten kunnen altijd verzekerd zijn van de veiligheid van hun smart home devices. Ons tedee slot is geschikt voor elke use-case, of het nu voordeuren, appartementdeuren, kantoorfaciliteiten of vergaderzalen zijn.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Ga op in een sensationele muziekervaring

Sony lanceert nieuwe limited edition Silent White van de WH-1000XM4 headphone