in

Wii Black Edition

Binnenkort verschijnt een stijlvolle zwarte versie de Wii game console in Europa als onderdeel van een bundel in beperkte oplage, met daarin de games Wii Sports Resort en Wii MotionPlu en een Wii-afstandsbediening, Motion Plus en Nunchuk allemaal in zwarte uitvoering. Het pakket ligt vanaf 20 november in de winkel.

Als onderdeel van een nieuwe serie zwarte accessoires wordt ook de nieuwe Traditionele Controller Pro – een verbeterde versie van de Traditionele Controller – in zwarte versie gelanceerd. Vanaf 20 november worden ook de zwarte versies van de Wii-afstandsbediening, het Wii MotionPlus-accessoire en de Nunchuk apart verkocht.

Wii Sports Resort, dat naast het originele Wii Sports deel uitmaakt van de bundel, is alleen in Europa al goed voor meer dan een miljoen verkochte exemplaren. Het spel verandert je huiskamer in een zonnig eiland waarop twaalf spannende sporten gespeeld kunnen worden, zowel in je eentje als met vrienden en familie. Elk van de sporten in Wii Sports Resort kan uiterst nauwkeurig worden bestuurd dankzij het Wii MotionPlus-accessoire dat ook deel uitmaakt van dit pakket.

Bioscoopgeluid in huis

Snuggs en Stupid Factory phonesocks