in

TomTom introduceert Start 2

TomTom lanceert de TomTom Start 2. Nieuw in dit navigatiesysteem is de uitgebreide rijbaanaanduiding die ingewikkelde knooppunten overzichtelijk maakt. Hij is verkrijgbaar voor 129,95 euro met Benelux-kaarten en met kaarten van Europa kost hij 159,95 euro.

De Start 2 heeft een 9 cm (3.5 ”) scherm. Het apparaat is uitgerust met een ingesproken straatnamenfunctie. Omdat de ingevoerde straatnaam nu ook hardop uitgesproken wordt, kunnen bestuurders hun ogen nog meer op de weg houden en tegelijkertijd zeker zijn van hun locatie.

De TomTom Start2 is volledig compatibel met RDS-TMC Traffic (hiervoor is een apart abonnement nodig). Deze verkeersinformatiedienst stuurt verkeersinformatie inclusief gebeurtenissen, de regio en de geschatte vertraging naar het navigatieapparaat. Op basis van de RDS-TMC traffic informatie kan een alternatieve route worden berekend. Voor de meest optimale routes beschikt het apparaat over IQ Routes-technologie.

De TomTom Start 2 heeft een vereenvoudigd menu met slechts twee opties – ‘Plan route’ of ‘Bekijk kaart’ – voor een simpele start naar elke bestemming. Bestuurders hebben ook de mogelijkheid om hun navigatieapparaat te personaliseren met verwisselbare in verschillende kleuren beschikbare StartSkins covers. Deze zijn los te koop.

Consumenten kiezen voor Mede8er mediaspeler

Sony lanceert draagbare speaker dock voor iPod/iPhone