in

Aan de mix met Magix Digital DJ

Een feestje maar geen zin om de hele avond cd’s te verwisselen? Of altijd de droom gehad om eens DJ te spelen? Met de Magix Digital DJ kun je gemakkelijk opeenvolgende nummers mooi in elkaar over laten lopen. Digital DJ is verkrijgbaar voor 39,99 euro.

Met de software kan eenvoudig gestart worden en van de harde schijf af gemixt en is beschikbaar voor PC of Mac. De nummers die op de harde schijf staan kunnen eenvoudig aan een afspeellijst toegevoegd worden om vervolgens verschillende sets te maken, op te slaan en later op te kunnen roepen om te mixen.
Digital DJ heeft een Automix-functie, nauwkeurige beat-herkenning, een directe iTunes-verbinding en een unieke klank die op muziekvoorstellen gebaseerd is. Er zijn veel tools om de muziek goed af te mixen, geluidseffecten toe te voegen en meer. Voor beginners biedt de software met de mufin technology een functie die helpt bij het selecteren van passende nummers. Er hoeft niet meer eindeloos gezocht te worden naar de juiste muziek. De klank van een nummer wordt met één klik geanalyseerd en het programma levert suggesties om te mixen.

Jabra komt met mobiele applicaties

Scubb biedt PSPgo voor minder