in

Stijlvol design met hoge prestaties

Apacer komt na de AL460 met een nieuwe versie van de mediaspeler in de vorm van de AL670. De mediaspeler bevat betere video- en audio-effecten en heeft de mogelijkheid om media te openen via een netwerk. Met de ondersteuning voor DTS digitale audioformaten verrijkt de AL670 videoprestaties met geluid van hoge kwaliteit.

De nieuwe mediaspeler bouwt een digitale theateromgeving na. Met de audiofunctionaliteit voorzien van DTS sourround-sound-technologie van Blu-ray films, wordt de DTS-audio gedecodeerd of naar de versterker uitgevoerd.
In de AL670 kan een usb-station of externe harde schijf gestoken worden om de mediaspeler vervolgens op een televisie met een hdmi-kabel, component videokabel of av-kabel aan te sluiten. Er kunnen dan digitale foto’s of hd-video’s op een breedbeeldtoestel worden afgespeeld. Om de mogelijkheden van digitale home-entertainment te benutten kan een NAS-netwerkopslag geopend worden, waarmee mediabestanden vanaf een netwerkcomputer kunnen worden afgespeeld. De AL670 kan video’s op 1920x1080p hoge resolutie afspelen. Als je hier ondertiteling bij nodig hebt ondersteund de speler indelingen voor SRT, SSA, SUB, SMI en SUB+IDX. Ook biedt de mediaspeler ondersteuning aan de meest gebruikte bestandsindelingen als m2ts, MKV, TS, RMVB, RM, AVI- en MPG-bestanden. Tenslotte heeft de AL670 diverse ingangen – twee usb-poorten en een netwerkverbinding – en uitgangen – component video-uitgang, AV-uitgang, hdmi-uitgang en optische uitgang – waarmee voldoende mogelijkheden zijn.

3D gamen op de notebook

Alles beheren via een simpele aanraking