in

Alles beheren via een simpele aanraking

Sony heeft met de VAIO J-serie desktop met Multi-Touchscreen een nieuwe lijn geïntroduceerd. Het scherm is met een korte aanraking te bedienen om bijvoorbeeld het internet op te gaan of full hd entertainment content te bedienen. De VAIO J-serie is vanaf juli 2010 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1100 euro.

Door de moderne schermtechnologie reageert het Multi Touchscreen snel en precies. Bestanden zijn eenvoudig te bewerken en te verslepen met een vingerbeweging. De desktop heeft een dun 21,5 inch full hd scherm met genoeg ruimte om twee documenten of websites naast elkaar te kunnen tonen. Ook zijn de schermen voorzien van led-achtergrondverlichting dat het bekijken van foto’s, films en internet ideaal maakt. Het toetsenbord is gemakkelijk op te bergen in de ruimte onder het scherm.
Elke VAIO heeft een Intel Core i3 processor en daarnaast een NVIDIA Geforce grafische kaart. Ook is de desktop geschikt om te gamen en 3D content te bekijken. De 500 GB harde schijf biedt genoeg ruimte voor het bewaren van multimedia collecties. Bij de nieuwe lijn hoort het softwareprogramma YouPaint dat een tekenpakket met een enorm palet aan borstels, potloden, papier en nog veel meer biedt.

Krachtig geluid uit klein formaat

Nieuwe webcamserie Logitech