in

Nieuw jasje voor Xbox 360

Xbox 360 heeft een nieuw slank, stil en sexy design gekregen. Voorafgaand aan de Electronic Entertainment Expo (E3) in Los Angeles is deze door Microsoft gepresenteerd. Naast het nieuwe uiterlijk beschikt de nieuwe Xbox 360 ook over een ingebouwde wireless network adapter dat voor een snelle verbinding zorgt met Xbox LIVE. De Xbox 360 is vanaf juli beschikbaar voor een adviesprijs van 249,99 euro.

Bij de nieuwe muisstille Xbox 360 wordt een draadloze controller, headset, hdmi-aansluiting en ondersteuning voor usb-memory sticks geleverd. De interne, verwisselbare harddisk van 250 GB geeft ruimte aan nog meer games en ander entertainment. De behuizing van de Xbox 360 is zwart glimmend afgewerkt en heeft aanraakgevoelige knoppen voor in-/uitschakelen van het systeem en het uitwerpen van schijven. Door de ingebouwde 802.1 1 n wi-fi kunnen er grote snelheden gemaakt worden tijdens het streamen van films of het spelen van games. Alle oudere apparatuur is compatibel met de nieuwe versie.
Ook heeft Microsoft ‘Kinect voor Xbox 360’ aangekondigd. Hiermee kunnen onder andere games zonder controller gespeeld worden of films gehuurd zonder afstandsbediening. Kinect werkt op zowel de bestaande als de nieuw aangekondigde hardware.

Nieuwe webcamserie Logitech

Kijk en neem op met digitale tv-ontvanger