in

Trust heeft nieuwe zomerse producten

Met de zomer in aantocht komt Trust weer met een aantal nieuwe, handige producten. Denk aan netbookladers voor in de auto, camper of op de boot, rugzak, oordopjes een muis en nog meer. De producten komen deze zomer op de markt in verschillende prijzen vanaf 7,99 euro tot 59,99 euro.

Ook op vakantie wil je genieten van je notebook of netbook maar heb je niet altijd een goede stroomadapter bij de hand. De 40W XtraSmall Power Adapter voor netbooks en de 120W Power Adapter voor notebooks zijn beschikbaar voor vrijwel alle gangbare notebook- of netbookmerken. Met de Car Power Adapter kan met verschillend vermogen tot 120W in de auto een note- of netbook gebruikt worden. Ook in de camper, vrachtwagen of op de boot kan er met de 230 V Power Adapter gebruikt worden gemaakt van een note- of netbook.

Met de Summer Holiday Backpack & Indy In-ear Bundle beschik je over een rugzak dat ervoor zorgt dat alle spullen veilig worden opgeborgen en met de In-ear headset kan ongestoord naar muziek worden geluisterd. Al deze apparaten kunnen opgeladen worden met de veelzijdige usb Home Charger en de usb Car Charger.

Met TV & Radio on you notebook mis je tijdens de vakantie niets van je favoriete series of het WK voetbal. De compacte usb stick zorgt voor een ontvangst van high definition, full-screen digitale tv en radio op een netbook. De Nanou Micro Muis is een compacte, optische muis die verkrijgbaar is in zes kleuren: blauw, zwart, roze, groen, geel, oranje en paars.

Nieuwe webcamserie Logitech

Kijk en neem op met digitale tv-ontvanger