in

Kijk en neem op met digitale tv-ontvanger

Met de usb 2.0 digitale tv-ontvanger van Conceptronics is het mogelijk om vanaf een pc, notebook of netbook naar gratis tv-kanalen te kijken en radiozenders te luisteren en zelfs op te nemen. De ontvanger heeft een verkoopprijs van 24,90 euro.

De tv-ontvanger is gemakkelijk in gebruik te nemen. De usb-kabel wordt in de computer geplaatst, de antenne naast de pc of laptop en hij is klaar voor gebruik. Kijk bijvoorbeeld waar je maar wilt naar je favoriete WK wedstrijden. Met de usb dvb-t ontvanger is er altijd toegang tot de gratis tv-kanalen en radiozender op Digitenne. Ook is het mogelijk om programma’s in te stellen die later teruggekeken worden. Met time shift, een pauze- en opnamefunctie, kunnen programma’s bekeken en beluisterd worden op een tijdstip dat de gebruiker zelf kiest. Bij de ontvanger zit een afstandbediening, antenne en complete ArcSoft Multimedia Software.

De digitale duale tv-ontvanger heeft naast dezelfde eigenschappen als de usb 2.0 digitale tv-ontvanger over een dubbele tuner. Deze is voor een ‘Picture-in-Picture’ beeld waarmee je op de ene zender een programma opneemt terwijl er op hetzelfde moment naar een andere zender gezapt kan worden.

Één speler, twee functies

Hoge snelheden met de StoreJet