in

Drie nieuwe telefoons Sony Ericsson

Sony Ericsson heeft haar assortiment met drie nieuwe toestellen uitgebreid. De Xperia X8 is een aanvulling op de entertaining smartphones, de Yendo is de eerste full-touch Walkman telefoon en het Greenheart toestel Cedar biedt de perfecte balans tussen een zakelijk en sociaal leven.

De Xperia X8 gebruikt vier hoeken van het beeldscherm waardoor bediening met één hand eenvoudig gemaakt wordt en je toegang geeft tot verschillende applicaties. Aan het basisscherm kunnen verder andere widgets toegevoegd worden. Het 3-inch display geeft voldoende ruimte om van games, video’s en internet te genieten. De telefoon is verkrijgbaar in de kleuren wit en wit/blauw voor 259 euro.

De Yendo heeft ook een vierhoeks touch-gebruikersinterface en geeft een Walkman-telefoonbeleving. Het toestel combineert muziek, sociaal netwerken en communicatie in een kleurrijke telefoon. Kleuren waarin het model verkrijgbaar is zijn zwart, blauw, groen, oranje, roze, paars, rood, zilver, wit en geel. Adviesverkoopprijs is 119 euro.

De Cedar maakt het voor consumenten mogelijk om tegen een aantrekkelijke prijs op een makkelijk manier in contact te blijven. Met functies zoals 3G hsdpa gaat browsen gemakkelijk en is er toegang tot e-mail en sociale netwerksites. Het toestel verschijnt in de kleuren zwart/zilver en zwart/rood voor een adviesprijs van 99 euro. Alle modellen verschijnen vanaf het derde kwartaal dit jaar op de markt.

Oortelefoons voor modebewuste muziekliefhebber

Mini DVB-T Dongle