in

Transcend introduceert Media Speler

Transcend komt met de DMP10 op de markt. Deze HD Media Speler geeft ondersteuning voor populaire mediaformaten en digitale audio/video uitgangen in hoge resolutie. Het biedt gebruikers een manier om Full hd 1080p digitale content op tv af te spelen.

De DMP10 is met hdmi 1.3 en s/pdif digitale interfaces geoptimaliseerd voor high-definition video en audio kwaliteit. De speler heeft DTS en Dolby Digital audio-encodering, full hd 1920 x 1080 H.264/AVC en VC-1 video-decodering. Dit levert helder geluid en goed beeldkwaliteit en speelt alles vloeiend 24p video af zonder te haperen.

De media speler heeft twee high-speed usb-poorten die ontworpen zijn om externe schijven of usb-sticks aan te sluiten. Er kan met plug-and-play eenvoudig door bestanden gebrowsed worden of afgespeeld. Verder ondersteunt de speler veel populaire bestandsformaten, waaronder MKV, AVI, WMV, RMVB enn M2TS. Met de gebruiksvriendelijke menu-interface en de draadloze afstandsbediening gaat het vinden en afspelen van mediabestanden simpel en snel. Het ontwerp van de mediaspeler, elegant zwart, past in elke woonkamer.

Samsung introduceert dunne led-tv

Platinum Casual Collection van Denda Games