in

Nieuwe all-in-one serie van Packard Bell

Packard Bell brengt een all-in-one computer op de markt. Deze oneTwo-serie bestaat uit een 21,5 of 23 inch full hd schermgrootte en beide worden bediend met de vingertoppen. Vanaf juli is de 21,5 inch variant voor 699 euro verkrijgbaar en vanaf augustus de 23 inch voor 799 euro.

Het chassis van de computer is een combinatie van glanzend zwart, mat wit, chroom en zilver. De vier knoppen op het frame regelen de volume en de helderheid en laten ook het toetsenbord oplichten. Via het multi-touch scherm beheer je je computer met meerdere bewegingen. Zo kan je bijvoorbeeld met de hand een memo of notitie maken.

Bij de oneTwo wordt naast de standaard ingebouwde Windows 7-functies ook Packard Bell TouchPortal en TouchGadgets geleverd. Met het TouchPortal, een intuïtief bureaublad, beheert de gebruiker de toegang en kan favoriete media-inhoud direct opgeroepen worden. TouchFriends verbeterd het contact met vrienden in sociale netwerken. TouchMediaShare download foto’s direct van deze netwerken waarna ze ook gelijk doorgemaild worden. Met het aanraken van het TouchMusic icoontje wordt de mediaspeler gestart. Muziek kan worden afgespeeld en nummers worden via drag-and-drop op favoriete volgorde gezet.

E-reader te koop bij Aldi

Portable microspeaker van JBL