in

Eindelijk: Lego Harry Potter voor alle consoles

Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games presenteren Lego Harry Potter: Jaren 1-4. Het langverwachte computerspel combineert de filmische avonturen van Harry Potter en zijn vrienden met de magie van Lego, of beter gezegd, computer-Lego. De game is er voor alle consoles.

De game vertelt het verhaal uit de eerste vier films – en dus ook de eerste vier boeken – van de beroemde Harry Potter-boeken. Fans kunnen in de rol van Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel of één van de 170 andere favoriete karakters toverlessen volgen, toverspreuken oefenen, toverdrankjes maken, op bezemstelen vliegen en opdrachten vervullen om punten te verdienen. Geheel in stijl van het verhaal is niet elk karakter even goed in bepaalde toverkunsten als een ander.

‘We zijn enorm trots dat we Lego Harry Potter: Jaren 1-4 uitbrengen. De Lego-creativiteit en humor zijn toegevoegd aan de rijke karakters en het fantastische verhaal van de Harry Potter boeken en films,’ aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games. “Deze game is onze beste Lego’game tot nu toe en biedt een magisch bouwavontuur, die families graag samen zullen spelen.’

In Lego Harry Potter: Jaren 1-4 kunnen spelers alleen of in twee-speler co-op modus op onderzoek gaan in de bekende settings van de tovenaarswereld, inclusief de WegIsWeg, Het Verboden Bos en het dorp Zweinsveld.

Portable microspeaker van JBL

Grafisch ontwerp van Packard Bell