in

Grafisch ontwerp van Packard Bell

De Packard Bell Dot S is de dunste en lichtste netbook in het assortiment van de fabrikant. Naast het uiterlijk van deze netbook heeft het ook technische en eigentijdse functies voor sociaal netwerken. De Dot S wordt geleverd met Windows 7 Starter en is te koop voor een adviesprijs van 329 euro.

De Dot S wordt geleverd in de kleuren zwart, champagne of roze. Op de klep is een golfpatroon weergegeven dat moderne en klassieke elementen toevoegt voor een chique uiterlijk. Ook op de palmsteun zijn deze details toegepast.
Met de toepassing Packard Bell Social Networks worden de meest populaire netwerksites op een plaats samen gebracht. Met de Social Networks-toets wordt een stijlvolle, gebruiksvriendelijke balk aan de zijkant van het scherm geopend. Zo kan er vanaf het bureaublad commentaar worden geplaatst, spelletjes gespeeld of profielen worden bijgewerkt. Met de ingebouwde 1,3 megapixel webcam en microfoon worden face-to-face chatgesprekken opgezet.

Met de batterij kan ruim een dag met het netbook gewerkt worden. De Li-ionbatterij met zes cellen en de nieuwe Intel Atom-processor zijn samen goed voor maximaal cht uur gebruik. Door de led-achtergrondverlichting is ook bij mobiel gebruik het scherm goed leesbaar.

Eindelijk: Lego Harry Potter voor alle consoles

Speel Playmobil op de computer