in

Sony komt met 3D gamen

Sony voegt een nieuwe dimensie toe aan het gamen met de Stereoscopic 3D Collection voor PlayStation 3. De collectie bevat enkele PS3-klassiekers als WipEout, SuperStardust hd en een exclusieve 3D-demo van MotorStorm: Pacific Rift. De titels zijn verkrijgbaar via de PlayStation Store of gratis bij aankoop van een nieuwe Sony Bravia 3D tv. Via de Store zijn de titels 29,99 euro.

Heb je de game al in huis? Dan geen paniek. Er zal een patch verschijnen waarmee de games gratis zijn te uploaden naar Stereoscopic 3D.
De 3D versie van WipEout bevat de volledige game, uitgezonderd de Fury downloadable content. Met deze game ervaar je futuristische racetracks en krijg je een ware adrenalinestoot. Pain laat superirritante personages en bekendheden via een levensgrote katapult door de meest maffe omgevingen vliegen met als doel zoveel mogelijk schade oplopen. De Stereoscopic 3D Collection van deze game bevat het Downtown leven en tutorial met nog drie compleet nieuwe modi. Twee hiervan zijn speciaal gecreëerd voor de nieuwe 3D-feature Alien Toss en Ice Blocks. Ervaar in SuperStardust hoe de asteroïden langs je oren vliegen en in MotorStorm scheur je in een buggy over het dodelijk Kanaloa Bay Circuit.

Krachtig geluid uit klein formaat

Nieuwe webcamserie Logitech