in

Case Logic kleurt roze

Speciaal voor mensen die de wereld graag door een roze bril zien, heeft Case Logic vier nieuwe, roze beschermhoesjes en tasjes. Voor kleine laptops, camera’s en muziekspelers, vanaf 9,99 euro.

QNS is een voorgevormde hoes voor laptops van 11 en 13 inch. De hoes beschikt over een ritssluiting en kan 180° opengeklapt worden voor optimaal gebruiksgemak. De adviesverkoopprijs is 24,99 euro voor de 11 inch en 29,99 euro voor 13 inch.

De QPB is een stevige case met een handig koordje. Een vakje aan de binnenkant is er speciaal voor extra geheugenkaarten. De verkoopprijs is 9,99 euro.
 
De DCB: nylon hoes ziet er misschien uit als een rugzak op de foto, maar het is een klein tasje voor de fotocamera. Ook deze hebben een vakje voor extra geheugenkaartjes en een koordje dat het openen gemakkelijk maakt. Er zijn twee modellen, met als adviesprijs 9,99 en 11,99 euro.
 
Tot slot zijn er de neopreen tasjes UNZB2 voor kleine camera’s of de UNZB3 voor compacte videocamera’s. De verkoopprijzen zijn respectievelijk 9,99 en 12,99 euro.

Compactcamera’s van GE met groothoek

Xperia X10 mini en mini pro