in

Xperia X10 mini en mini pro

De Xperia X10 mini en de X10 mini pro telefoons van Sony Ericsson zijn klein, compact maar geschikt voor allerlei multimediatoepassingen. De X10 mini is vanaf het tweede kwartaal beschikbaar in Pearl White, Black, Pink, Lime, Red en Silver. De X10 mini pro alleen in zwart en rood.

De X10 mini en mini pro zijn compacte versies van de Xperia X10. De pro-versie beschikt over een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord. Dankzij de combinatie van het Android-platform met specifieke applicaties en een UX-platform dat naar wens kan worden aangepast, heeft de gebruiker een ruim aanbod aan applicaties op Android Market. Hij kan zelfs de vier hoeken en widgets van het basisscherm aanpassen met persoonlijke favorieten.

Beide telefoons beschikken over Timescape, een specifieke Sony Ericsson-applicatie waarmee alle communicatie op één plaats samenkomt, zodat gebruikers in een oogopslag sms’jes, gemiste oproepen en updates in Facebook en Twitter kunnen zien. De interactieve muziekspeler maakt bovendien gebruik van de ‘infinite’-toets waarmee alle muziekcontent van de music store en YouTube bij elkaar komt.

Sony Ericsson introduceert ook de draagbare stereoluidsprekers MS450, voor een rijk geluid onderweg, en de Hi-Fi Headset MH810 met bediening in het snoer, met een superieure geluidskwaliteit en de mogelijkheid media en oproepen op afstand af te handelen.

Nintendo toont 3DS aan pers

MyDitto wint ‘best IT-innovation’