in

Duodisplay voor Samsung fotocamera’s

Samsung introduceert met de ST600 en ST100 twee compactcamera’s met een dubbele display: zowel op voor- als achterzijde, handig als je jezelf wilt fotograferen. De twee camera’s zijn vanaf augustus verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 349 euro.

Aanwezig op de beide camera’s zijn de smile-modus, zodat iedereen op hetzelfde moment lacht en de jump-modus, zodat iedereen tegelijkertijd voor de foto springt. Het zijn allebei modellen uit de 2View-cameraportfolio met een 1,8 inch groot lcd-display aan de voorkant. De Samsung ST600 en ST100 zijn verkrijgbaar in vier kleuren: hot pink, goud, zwart en paars.

Beide 14,2 megapixel camera’s hebben hoogwaardige Schneider Kreuznach lenzen met optische en digitale beeldstabilisatie voor haarscherpe foto’s. De ST600 combineert een krachtige 27 mm groothoeklens met 5x optische zoom. De ST100 is de eerste 2View-camera met een interne 5x optische zoom, die het design compact houdt.  
 
Voor extra gebruiksgemak zijn de ST600 en ST100 uitgerust met Samsung’s Smart Gesture User Interface (UI). Hiermee heb je snel toegang tot de belangrijkste functies als je de camera licht kantelt. Je kunt snel door de foto’s scrollen of foto’s voor een slideshow selecteren.

MyDitto wint ‘best IT-innovation’

Sonoro Cubo en Elements designradio