in

Digitale opslagplaats Conceptronic

In de Grab’n’Go collectie heeft Conceptronic nu een nieuw product: de CM3HD Full HD Media Player, verkrijgbaar in drie modellen waaronder twee met interne harde schijf – 500GB en 1TB – en één zonder. Prijzen gaan vanaf 99 euro.

Het apparaat biedt ruimte aan persoonlijke digitale mediabestanden en zorgt ervoor dat foto’s en video’s direct in hoge kwaliteit in 1080p resolutie op een full hd-tv of een hd-ready-tv bekeken kunnen worden. De CM3HD ondersteunt de meest gebruikte hd mediabestanden zoals H. 264, MKV, KviD en M2TS) en kan de inhoud van de meest uiteenlopende bronnen lezen. Het bevat een usb host poort en een geïntegreerde SD(HC)/MMC kaartlezer. Bovendien is de speler compatibel met alle 2,5” en 3,5” SATA harddisks voor wie tot 2TB aan extra intern geheugen wil toevoegen.

Afhankelijk van het model, kunnen bestanden direct worden afgespeeld vanaf de eerder genoemde externe opslagapparaten of worden gekopieerd naar de interne harde schijf via de usb-verbinding of kaartlezer. De optische digitale audio uitgang (S/PDIF) biedt een scherp beeld en een 5.1 surround sound geluid.

De CM3HD exclusief harde schijf is verkrijgbaar voor 99 euro. De CM3HD 500GB voor 159 euro en de CM3HD met 1TB voor 199 euro.

HD-video receivers van Pioneer

Canyon-setjes voor netbook en computer