in

Sony HD-camcorder voor consumenten

De NEX-VG10E van Sony is een hd-camcorder met verwisselbaar objectie voor consumenten. Deze Handycam is uitgerust met een grote Exmor APS HD CMOS-sensor. Sony richt zich met de camera op fervente amateurfilmers en fotografen die meer mogelijkheden willen dan conventionele videocamera’s. De camera is vanaf september beschikbaar voor een consumentenadviesprijs van 2.000 euro.

Voor de NEX-VG10E zijn drie E-objectieven verkrijgbaar. Daarnaast kan via de optionele adapter LA-EA1 ook een groot assortiment aan A-type bajonetbevestigingen gebruikt worden. hierdoor hebben consumenten nu net zoveel vrijheid als professionals.
De krachtige BIONZ-processor kan video’s en stilstaande beelden opnemen met zeer hoge resolutie. De full hd 1920 x 1080-videobeelden worden opgenomen in AVCHD-formaat met een bitsnelheid van maximum 24 Mbps. Met een Memory Stick Pro Duo of SD-geheugenkaart kan vrijwel continu opgenomen worden.

De camera is compact, stijlvol en ligt comfortabel en evenwichtig in de hand. Dankzij het intuïtief te gebruiken draaiwiel en sneltoetsen zijn de menu’s van de camcorder eenvoudig te navigeren en de opname-instellingen eenvoudig te bedienen. Om professionele resultaten te verkrijgen, kunnen gebruikers de diafragma-, sluitertijd-, belichting- en witbalansinstellingen handmatig regelen.

Nieuwe serie Sweex-muizen

Lenovo IdeaPad laptopserie