in

Lenovo IdeaPad laptopserie

Lenovo heeft haar productlijn van consumenten –laptops en nettop- pc’s uitgebreid met nieuwe modellen en technologieën. De nieuwe Lenovo IdeaPads bieden slimme functies en zijn speciaal aangepast voor de nieuwe generatie gebruiker. De nieuwe modellen zijn de IdeaPad Z560, IdeaPad U160 en de IdeaPad S10-3s. Adviesprijzen gaan vanaf 379 euro.

De Lenovo IdeaPad laptops zijn ontworpen voor mensen die veel onderweg zijn en waarvoor tijd en veiligheid erg belangrijk zijn. Zo beschikken de IdeaPads over OneKey, DirectShare en VeriFace. OneKey is een functie met meerdere opties om data eenvoudig te backuppen en te herstellen. DirectShare is een technologie die het mogelijk maakt om snel en eenvoudig bestanden te delen tussen twee computers zonder gebruik van een internetverbinding. VeriFace is een intelligente gezichtsherkenningstechnologie waarmee de gebruiker op de IdeaPad kan inloggen.

De Lenovo IdeaPad S10-3s heeft geavanceerde technologie en is licht, compact en ideaal voor internet, video messaging en foto’s. Ook verkrijgbaar met NVIDIA Ion. Verkrijgbaar voor 379 euro.

De IdeaPad U160 is draagbaar, dun licht en heeft een stijlvol uiterlijk. Verkrijgbaar vanaf 549 euro.

Tot slot de IdeaPad Z560 geeft betaalbare entertainment voor dagelijks gebruik voor een adviesprijs van 699 euro.

Canon lanceert vandaag de najaarscollectie 2010

Trust Cita lapdesk