in

Speel Playmobil op de computer

Na de introductie van Playmobil op de speelgoedmarkt komt nu 36 jaar later het speelgoed tot leven in twee gamevarianten. Mindscape brengt voor de Nintendo DS Playmobil Ridders en voor de Wii het Playmobil Circus uit. De spellen zijn vanaf eind juli verkrijgbaar vanaf 29,99 euro en 39,99 euro.

In Playmobil Ridders verkeert het koninkrijk in groot gevaar, het magische drakenzwaard is gestolen. In meer dan negentig spannende avonturen moet dit zwaard terug gehaald worden door de vijand te verslaan en een echte held te worden. Er wordt in zestien Playmobil werelden met kruisboog gevochten, gewerkt met zwarte magie en gevlogen op een eigen draak. Het spel is alleen of samen met vrienden en familie te spelen.

In het Playmobil Circus-spel kan de hele familie zijn circustalenten ontdekken als koorddanser, goochelaar, acrobaat of dierentemmer. Er zijn zestien verschillende acts en wanneer deze zijn vrijgespeeld en beoefend is de gamer klaar voor de grote show. Bij het spel is het Wii Balance Board te gebruiken en kan met een tot acht mensen gespeeld worden.

Bescherming voor navigatiesystemen

Raving Rabbids maken een tijdreis