in

Nieuwe rekenmachines Canon

Canon introduceert een serie nieuwe calculators, in de X-serie, de Arc-serie van bureaumodellen en ook in het professionele segment.

In de X-serie calculators is er de X Mark I Mouse – een dunne, drie-in-één personal calculator die ook als draadloze lasermuis en numeriek toetsenblok voor pc’s kan worden gebruikt. Het nieuwe model is ontworpen voor persoonlijk gebruik en combineert de ontwerplijnen van de X-serie met diverse rekenfuncties en krachtige milieukenmerken; deze calculator is deels vervaardigd van gerecyclede Canon-materialen.

In de Arc Design Serie zijn er vier nieuwe modellen die eveneens gedeeltelijk gerecycled zijn. De AS-120R, AS-2222, AS-2200 en AS-2400 zijn ontworpen voor zakelijke gebruikers en professionals uit de financiële sector. Ze bieden een geavanceerde functionaliteit, opvallende styling en veelzijdige mogelijkheden. De nieuwe modellen hebben het Canon ‘Arc’ design, met een vloeiende, gebogen vormgeving.
 
Het assortiment professionele calculators met printer wordt aangevuld met twee nieuwe modellen: de MP37-MG en de MP25-MG. Zij combineren subtiele ontwerplijnen, veelzijdige toepassingsmogelijkheden en geringe invloed op het milieu met een verbeterde ergonomie voor extra comfort. De modellen zijn ontworpen voor gebruikers die snelle en betrouwbare prestaties eisen.

Green Lantern naar X360, PS3, Wii en NDS

Verborgen objecten-games bij Easy Computing