in

Tweede deel Midnight Mysteries nu te koop

Denda Games lanceert vandaag Midnight Mysteries: Salem Witch Trials, een zoek & vind adventure game. De pc-game, te koop voor 9,99 euro, draait dit keer om de dood van de beroemde schrijver Nathaniel Hawthorne ten tijde van de heksenvervolging in Salem.

Midnight Mysteries: Salem Witch Trials is de opvolger van de hitgame Midnight Mysteries: The Edgar Allan Poe Conspiracy.
De speler moet terugreizen naar de tijd van de Salem Witch Trials (de waargebeurde heksenvervolgingen uit 1692 in Massachusetts). Om de ware aard van het overlijden van de schrijver te achterhalen zal de speler zich moeten bezighouden met breinbrekers, puzzels, het ondervragen van geesten uit het verleden van Salem en het verzamelen van aanwijzingen in het historische dorpje.
 
Online is Midnight Mysteries: Salem Witch Trials  inmiddels met veel enthousiasme ontvangen door de professionals en de casual gamers van de Denda Casual Game Club. De toonaangevende website als het gaat om reviews van casual games, GameZebo.com, heeft de gamebekroond met maar liefst 4 sterren van de maximaal te behalen 5 sterren.
 

HTC Shop on Fire-actie

HD-video receivers van Pioneer