in

Drie nieuwe bedrade headsets van Jabra

Jabra introduceert drie draadgebonden headsets. Deze zijn speciaal ontworpen voor sporters, muziekliefhebbers en mensen die veel onderweg zijn. De Chill (24,99 euro), Rhythm (34,99 euro) en Active (49,99 euro) staan voor comfort, hoge audiokwaliteit en design. De Active is later dit jaar pas beschikbaar, de andere twee zijn nu te bestellen bij Battrex.

De vraag groeit naar goede, draadgebonden stereoproducten om zowel media te kunnen beluisteren als telefoongesprekken te kunnen voeren. De drie nieuwe modellen zijn ontwikkeld met het oog op de eindgebruikers, waarbij superieure geluidskwaliteit, comfort en design de boventoon voeren.

De Chill zit comfortabel en is perfect om onderweg muziek mee te beluisteren en telefoongesprekken aan te nemen. Hij beschikt over Ultimate-fit Eargels-oorkussentjes, die zich moeiteloos aanpassen aan de contouren van het oor en zo een comfortabele en goede pasvorm garanderen.

Voor de echte muziekliefhebbers is er de Rhythm, met geluidsisolerende oordopjes en een microfoon met wind- en ruisonderdrukkingstechnologie. Door het ergonomische ontwerp past deze stereo headset perfect in het oor.

De Active is speciaal ontworpen voor sporters en bevat de Jabra Active Eargels-oorkussentjes. Deze zijn resistent tegen zweet en water en passen perfect in oor zodat ze niet uitvallen tijdens de training. De headset biedt superieure geluidskwaliteit en een microfoon met wind- en ruisonderdrukkingstechnologie.

Gaming muis van Speedlink heet ‘fret’

Nieuwe e-readers van Sony op IFA